söndag 11 oktober 2009

I Lund...

Ja, då var man i Lund igen. Denna helgen har jag varit överallt och ingenstans, och stressat hit och dit, men också haft väldigt kul.


I fredags var jag med systrarna hos kusinen i Tomelilla och skrev visa till morfar. Efter några timmar blev den till slut faktiskt riktigt bra. :)

I lördags var det uppvakning för morfar, eftersom han fyllde 75 år. Detta firades i The city of Klasaröd. :P Men det var kul att träffa kusiner och andra släktingar, och det blev en bra dag för morfar också förhoppningsvis.

Precis efter att vi hade ätit cheescake hos morfar vid 6, bar det av till Södra Sandby. Där började vi om igen, med snittar, varmrätt, efterrätt och godis. Vi firade Emma och Antonios 20- och 30årsdagar. :) Det blev en rolig kväll med vännerna m.fl. När klockan gått förbi 1, åkte vi mot Lund, och vi somnade ganska snabbt, trots lite magknip...

På söndagen vaknade vi vid tio, och gick direkt till Elin och Patrik, som väntade med frukosten klar. När vi pratat en massa (som det bukar bli med systrarna Thorén, m.fl.), och ätit pannkakor med en massa onyttiga tillbehör, bar det av mot Eljaröd. Där var det myskväll med mamma och Elin.


Ja, så det var min helg. Stressig, men superskojig. Nu har jag snart klarat av första veckodagen, och sen rullar väl veckan på som vanligt!


Ha det bäst och glöm inte,

Du är själv regissör till ditt livs teater!

Charlotta Von Zweigbergk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar