torsdag 18 december 2014

Nu är det jul igen...

Denna vecka har varit ordentligt julig, och emellanåt har jag jättemycket julstämning, och ibland glömmer jag helt att det är julafton om mindre än en vecka.

I måndags var det ännu ett luciatåg i kyrkan, även denna gång med Malmö Akademiska Kör, och det var en massa folk och vi hade kul när vi sålde glögg och mackor till dem.

Tisdagen bjöd på julefrokost med jobbet. Vi gick till Toldbodens Bodega där jag åt ett av de bästa julbord jag ätit. Allt var väldigt vällagat och gott, och kan verkligen rekommenderas!
På kvällen hade vi det muntliga provet i danska, och därmed det sista för att komma till nästa modul. Inte så svåra prov, men det ska ändå göras. Efteråt gick vi hem till mig och drack gögg och åt skumtomtar och nötter och allt möjligt juligt. Jag är väldigt glad att jag började plugga danska! :)

Julefrokosten på Toldbodens Bodega

Under reserverat-skylten
 
Igår var jag väldigt trött och dagen gick ganska segt. På kvällen var det Ung i Köpenhamn-träff, och det var kul att baka pepparkakor tillsammans. Såhär fina blev dom:
 

Idag har jag haft barntimmarna, och det var lika mysigt som vanligt. Ikväll var vi bjudna till prästbostaden för lite glöggmingel, och det var också mysigt. Och inte minst var det väldigt juligt, och fin kakbuffé.

 
Imorgon åker jag hem, och det blir med en hel del packning... Men så går det när man köper en massa  julklappar. Jag hoppas att det inte blir för jobbigt att ta mig hem. Och i vilket fall är det värt det! :)
 
Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!


lördag 13 december 2014

Lucia

Förra söndagen blev inte riktigt som tänkt, eftersom systern var hemma i Eljaröd och jag blev sugen på att åka dit. Så jag tog helt enkelt tåget dit efter jobbet. Så det blev en myskväll hemma.
På måndagen hade jag och Sara en riktigt skön slappdag där vi fixade lite, och var i Tomelilla och tittade i affärer. Sen lämnades jag i Lund hos Ina för en kväll med tjejerna, och katterna. :) Kul att träffa dom, som vanligt.
 
Jag sov i Malmö och gjorde sen stan där för att köpa in nästan alla julklappar. Och mina armar blev ganska långa när jag skulle bära hem allt. På kvällen blev det danska och sen vidare till vårt stammisställe. :)
 
I onsdags jobbade jag, och det var avslutning på onsdagslunchen. Och det var svenskt julbord, allsång och dans kring bordet. Och nästan alla tanter och farbröder var med, så härligt!
 
Långdans

I onsdags var det så tråkigt väder, och det kändes inte så kul eftersom jag och Sara skulle till Tivoli på julmarknad. Men lagom till när Sara kom hit blev det mycket bättre väder och det slutade regna. Så vi hade en mysig kväll på Tivoli. :)

Tivoli

Illuminationer på vattnet

Fin julgran
 
På torsdagen var det avslutning med kören, och vi var ute och åt på Ricemarket. Det var väldigt god mat, men inte den bästa servicen.
Igår var det typ storm, och idag är det Lucia. Och det firade vi med att lussa här i huset i morse. Ikväll har vi fått njuta av Malmö Akademiska Kör som gått Lucia i kyrkan.

Jag och tärnorna som lussade imorse

Malmö Akademiska Kör
 
 
Snart börjar sista veckan innan jul, och det är bara helt ofattbart!
 
Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!


lördag 6 december 2014

Barnens lucia och mycketmer

Imorgon är det redan andra advent, och julen är här inom några veckor. Galet!

Förra helgen var fullspäckad som vanligt. På fredagskvällen träffade jag ett gäng svenskar på fredagsbaren. Det blev en rolig kväll där vi pratade om stort och smått och om Danmark och Sverige. Så det var alltså som vanligt. :)

På lördagen hade vi adventskonsert med kören och en stråkensemble. Det gick jättebra och var väldigt kul. Det var också kul att träffa Kloskar som var och lyssnade. Inte ofta det händer. :)

Söndagen var lite virrig, eftersom jag hade många uppgifter under dagen. Och på mässan sjöng vi med kören, vilket också gick bra. Vi hade luciaträning med barnen innan jag åkte till Sjöbo på julskyltning. Och för mig är det verkligen något speciellt. Att gå runt i byn på samma sätt som när jag var liten och titta i affärerna och äta scouternas krabbelurer. Mys! Sen blev det som vanligt middag och gröt hos M&M.

Så måndagen var jag hemma i Eljaröd och njöt innan jag åkte till Tomelilla och Bullen & Bönan för att träffa tjejerna. Vi satt som vanligt i flera timmar och åt och drack och spelade kort. Dagen efter åkte jag tillbaka till Köpenhamn och gick på danskan där vi hade prov, som jag hoppas gick bra.

Igår var jag med Ingegärd i Sverige och handlade godis från Tomten till barnen. Vi åt lunch på Kulturkrogen, där jag inte varit sen Petreyo spelade där, och det var inte igår. Vädret var inte det bästa för att köra hem i, men hem kom vi. 

Idag var det dags för barnens lucia, och det har gått i ett. Att hålla reda på och se till att 40 barn går och står rätt är inte det lättaste. Men jag tyckte att det gick bra. Och sen var det julfest med juldans, som jag också höll i. Och förutom att det var väldigt varmt gick också det bra. Och när tomten kom var barnen i extas. Härlig och utmattande dag. :)

Lussebullsbakande på jobbet

Årets krubba är uppe
 
Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!

onsdag 26 november 2014

Julbasaren är över.

Julbasaren är över för denna gången, och det känns väldigt konstigt, men också lite lättande såklart.
 
Förra helgen såg jag Sverige-Montenegromatchen på en bar i stan med två svenskar. Vi hade väldigt trevligt och fortsatte sen vidare för någon drink innan jag var tvungen att cykla hem för att komma upp till jobbet dagen efter.
På söndagen var det full fart på jobbet med söndagsskola, kyrkkaffe, konsert och sen kom några vänner för att hjälpa till att bära och fixa inför basaren. Vi var sen alla ganska slöa och tog det lugnt hemma hos mig.
 
Sen var basarveckan igång. Men jag var ledig på tisdagen och hade tid att fixa med lite saker. Och på kvällen var det danska som vanligt, och det blev lite häng även efter.
Men sen var allt fokus på basaren, och det byggdes och bars i massor, och plötsligt var fredagen där och det var dags för insläpp. Och vi tog en fin bild för att locka ännu fler:
 
Farbror Blå, Tant Grön och Pelle (eller Prick)
 
Och på kvällen kom föräldrarna och hälsade på. Och när jag bytt om och vi var och åt kom också Elin på besök. Vi mös på hotellrummet och åt ännu mer innan vi gick hem och sov.
Och trött gick jag upp tidigt för ännu en tuff, men rolig dag. Det kom en massa barn och pysslade med mig, och en frågare om jag var Tant Grön på riktigt. Söta unge! I övrigt var basaren mestadels roligt och bara att det var så mycket folk i huset var kul, och stämningen var god. Resten av helgen flöt snabbt på och sen var det över.
Vi tog undan lite innan några av oss gick till Det lille Apotek för att äta. Det var trevligt, och lagom jobbigt. Jag åt också mitt första danska julbord, och det var väl helt okej, men det svenska står ändå högst på listan. :)

En av bodarna på Julbasaren

En del av julbordet (ser inte jättegott ut på bild kanske). :)
 
De senaste dagarna har det varit återställning av lokalerna som stått på schemat, och vi har faktiskt kommit väldigt långt. Man är lite sliten, men det känns skönt att det är så mycket som har kommit på plats.
Igår kväll blev det taco tuesday med danskakursarna. Och det blev väldigt roligt och det var också en välbehövlig paus i allt. Och när jag cyklade hem var det på ett nästintill tomt Ströget, vilket är väldigt ovanligt.
Imorse såg jag att vi skulle sjunga Bereden väg för Herran som psalm på mässan, och tänkte att det var fel. Och sen kom jag på att det ju faktiskt är första advent på söndag. Sjukt! Så i helgen väntar adventkonsert, söndagsskola och träning inför barnens lucia innan jag åker hem på julskyltning i Sverige. Mys!
 
Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!

fredag 14 november 2014

Snart julbasar

Ja, jisses vad tiden går. Om en vecka har vi haft förpremiär på julbasaren. Men det är ändå inte riktigt än. Förra inlägget var precis innan jag hade barnkören för första gången, och det gick så bra. Och i söndags sjöng de på familjemässan, och de var så söta och jätteduktiga. :)
 
Jag har också varit ute på spontan utekväll med några svenskar (och en indier). Jag bestämde att jag skulle med bara en liten stund innan vi skulle ses, och det blev en väldigt trevlig kväll. Och timmen som vi drog tillbaka klockan den natten var välbehövlig kände jag morgonen efter.
 
På PS bar

Första helgen i november spenderades hemma i Skåne, och det blev lite inslag av Österlen lyser. På fredagen åkte vi till Kivik och såg på alla marschaller och ljus längs med vägen, och sen ut till musteriet. Där gick vi runt lite och lyssnade sen på Wille Crafoord.

Wille Crafoord på musteriet

På lördagen åkte jag och M&M genom tät dimma till Baskemölla för att lyssna på Oktavera. Och de var lika duktiga som jag trodde. Sen åkte jag till Brösarp och fick träffa många härliga människor som jag inte träffat på länge.

Oktavera
 
Den senaste helgen var fullspäckad. Uppsättning av bodarna till basaren på lördagen och sen åkte jag till Malmö på inflyttningsfest. Och den var rolig, men som det alltför ofta är gick tiden jättesnabbt. Sen fick jag ta tågbuss till flygplatsen för att sen ta metron till Nörreport, och sen s-tåget vidare hem. Pust! Men jag kollade på Bonde söker fru nästan hela vägen. :)
 
Jag hade sen min familjemässa, som gick bra, och bar sen lite lådor från vinden till basaren. Jag åkte sen till Malmö för mys med systrarna. Och myset fortsatte på måndagen, då vi körde till Victoria Park spa och njöt i fyra timmar innan vi åt på restaurant Kalk.
Vi åkte sen till IKEA och köpte soffa. Och på något sätt blev det jag som körde när vi skulle hem, och det var en mer eller mindre skrämmande färd. Men vi kom hem och satte upp allt vi köpt, och så fint det blev. :)
På restaurant Kalk
 
Nu ligger allt fokus på julbasaren, och det händer saker varje dag.

Pepparkakor i stora lass...

Nu börjar saker komma på plats i bodarna
 
Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!

fredag 24 oktober 2014

Halloweenfint på Tivoli

Lång tid sedan sist, och det beror troligen på den stundande julbasaren. Nej, det är såklart en månad kvar, men det är så mycket som ska fixas och bakas. Och sen kommer julen efter det, och då är det ju mycket saker som händer i kyrkan som ska planeras. Men det ska bli kul, det har ag bestämt mig för!
 
För två veckor sedan hade vi öppet under Kulturnatten, som är i hela Köpenhamn. Vi hade många besökare, och jag agerade Moder jords medhjälpare under de fyra timmarna som vi höll på. Och man såg inte så mycket av mig, men jag hade roligt. Och det var många som tyckte att vår vandring om miljön var tänkvärd och att konserten i kyrkan var fin (vilket den verkligen var också).
 
Moder Jords hjälpreda

Rudolf fastnade i plast under kulturnatten

Dagen efter åkte jag hemåt för att träffa familjen, och fira morfar som har blivit 80 år. Det var en mysig helg med en liten utflykt och det var kul att träffa kusinerna och alla andra. :)

Fina morfar

Och på måndagen var jag i Eslöv och lyssnade på Himlaröster och Jubilatekören, som sjöng så fint. Och det är alltid lika kul att komma och lyssna, och träffa kören.


Sen gick veckan, och jag gjorde inte så mycket utöver att jobba. Men i lördags var jag på Tivoli och tittade på hur det såg ut nu under halloween. Och oj vad där var pumpor i olika former, överallt. Och eftersom det var lördagen efter höstlovet var det minst sagt mycket folk, och kön till Hotel Scary var oändlig (inte för att jag hade tänkt gå in där ändå). Men det var ändå mysigt, och för ovanlighetens skull så regnade det faktiskt inte.

Tivoli

Tivoli
 
I helgen blir det jobb, som vanligt och på söndag startar min nya barnkör. Hur ska detta gå, kan man undra. Men om man inte testar så får man inte veta heller. :)
 
Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!

tisdag 7 oktober 2014

Soliga höstdagar

Och så var det plötsligt oktober...
 
Förra helgen var jag på en hälsomässa i Øksnehallen, och jag gick runt och tittade på en massa saker, och provsmakade på en hel del grejer. Och det var lite saker som jag fastnade för och köpte också. :) Och vädret var underbart när jag kom ut därifrån, så jag passade på att cykla runt lite i stan, och se lite som jag ännu inte hunnit se. Ibland är det härligt att bara glida runt utan tidspress och utan någon aning var man ska. Jag satt lite utanför Den sorte diamant och bara njöt av solen.
 

"Cykelslangen" vid Fisketorvet

Sydhavn

Inne i Den sorte diamant

På söndagen var jag på Mother i Kødbyen och tog ett glas vin med två svenskar, och även om vi väntade på fler som inte kom blev det väldigt trevligt. :)
På en av mina lediga dagar var jag lite kulturell och gick till post- och telemuseet. Det var trevligt, men kanske inte mer heller, men om man har barn så har de en stor lekvåning. Tips!

Den helgen som precis flög förbi var fulltecknad, och flög snabbt förbi. Men allt gick bra och jag avslutade den med att åka till Ängelholm på vinkväll med systrarna och Sofie, och det var såklart mysigt och trevligt. Och måndagen spenderade jag på Väla och shoppade en massa saker, och det behövdes också. Sen tog jag färjan till Danmark i det vackra vädret, och stod ute på däck hela resan över. Det var så härligt att bara höra den brummande motorn och vattnet som skvalpade mot båten. Sen jobbade jag som vanligt på kvällen, och gubbarna var lika trevliga som vanligt.

Nu är det höst!

Färjan på väg in till Helsingborg

Helsingør
 
Idag har jag varit på danskan, men inte mycket mer heller. Men det känns som att det var bra med en lugn dag innan jag påbörjar några hektiska dagar fram till Kulturnatten som är på fredag mellan 20.00 och 24.00. Hoppas att många kommer dit och upplever vår vandring. :) Sen blir det långledigt i helgen, och det är inte ofta. :D
 
Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!

söndag 28 september 2014

20 år sedan

20 år.
Nej, självklart minns jag inte när Estonia sjönk. Men det är en katastrof som för Sverige, och även Finland och Estland, har varit väldigt stor. Och precis som andra stora händelser vet de flesta var de var när de fick reda på det hemska som skett.
Tyvärr händer det så mycket hemskt i världen, och många katastrofer där många liv släcks sker mer eller mindre hela tiden. Men just idag är det ändå en årsdag av just den här händelsen, och jag tittar på de gamla klippen från räddningsaktionen som jag sett fler årsdagar, men blir lika tagen varje gång, och jag tänker vad skulle hänt om jag var där.

Det är en tanke som jag inte gärna vill tänka, men som är svår att komman undan. Som tur är är vi funtade så att vi inte kan tänka oss in i det helt, för då skulle åtminstone jag vara förkrossad. Jag lyssnade på en intervju med en överlevande som blev tvungen att lämna sin flickvän och sina föräldrar bakom sig och själv ta sig ut till livbåtarna, där han sen såg fartyget vända helt om. Och han berättade om hur han inte förrän han hade räddat sig själv kunde börja känna något igen, och börja tänka på att de andra troligen inte hade klarat sig.
Min första tanke var hur kunde han? - hur kunde han fortsätta springa när de andra inte kunde följa efter? Men jag ändrar mig snabbt när jag funderade över vilken mening det hade varit om han hade stannat och dött han också. Absolut ingen, förutom att han själv hade sluppit leva med minnena. Och hans mamma ropade till honom - spring du, så klarar åtminstone du dig. Och de orden kommer ju alltid finnas hos honom. Han berättar att han inte känner någon skuld, eftersom han egentligen aldrig hade något val. Och jag hoppas innerligt att han inte känner skuld, för då är även hans liv förstört.

En sån här sak är helt orimlig att tänka sig in i, och jag hoppas för allt i världen att jag och alla jag vet kommer slippa att vara med om något liknande.
Det är så lätt att döma, och de flesta av oss gör det utan att tänka på det. Vi har en tanke om hur vi anser att alla tänker och blir efter något hemskt, men vi måste tänka på att alla är olika även i sådana situationer.
Så lyssna, bli ledsen eller känn vad du vill, men döm inte.

Jag sänder en tanke till alla som förlorade någon när Estonia sjönk,
men också till alla de som överlevde och som alltid kommer att leva med minnena.
 
Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!

söndag 21 september 2014

Sång och mat - viktiga saker i livet

Jag är tillbaka i Köpenhamn och har serverat kyrkkaffe till ca hundra personer idag. Och nu är jag ledig för idag. Och det känns ganska skönt, eftersom jag är trött efter en intensiv helg.

I fredags var jag på mysfrukost i Tomelilla innan jag åkte vidare till Kiviks musteri. Jag tog mig först upp på Stenshuvud och fyllde sen på med energi i restaurangen och träffade mina före detta kollegor. Jag åkte sen hem för att fixa inför kvällen. Och vid sju var vi på Övedskloster för att träna med Vocal six och festkören. Vi åkte hem nöjda och glada efter en rolig kväll.

 Utsikten från Stenshuvud
 
Utsikten från Stenshuvud
Inte konstigt att jag gillar Skottland, för det är väldigt likt hemma. 

Igår var vi på plats på Övedskloster igen vid nio för att träna och ha workshops under dagen. Och det var ju skördemarknad också, så vi hann gå runt och kolla i stånden när vi inte åt lunch och middag i det fina vädret. Vi hade sen två konserter tillsammans med Vocal six, och de blev jättebra båda två och vi hade hur kul som helst. :) Jag åkte sen hem till Köpenhamn, och den sista biten kunde jag knappt hålla ögonen öppna, men jag lyckades ta mig hem vaken. Ja, en riktigt bra och rolig helg som tyvärr var lite för kort, som det oftast är.

Lunch på skördemarknaden

Vocal six i det gamla kostallet, som var väldigt häftigt med rätt ljus

Vocal six shox innan vi skulle upp och sjunga igen

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!

onsdag 17 september 2014

Familjemässa, kräftis och vackert väder.

I onsdags var jag på IKEA, och det är verkligen krävande. Och vi var ju inte ensamma heller, och hittade inte allt vad vi behövde. Men å andra sidan fick vi äta köttbullar och för min del hittade jag allt jag behövde. :)

I fredags åkte jag till Ystad på kräftis. Och det blev en rolig och mysig kväll med vännerna. Jag var lite trött på jobbet dagen efter, eftersom det ändå är en bit att resa hem. Men det var det värt. :)

Mys i Ystad :)

På söndagen var det dags för familjemässa, och det kom en massa barn, vilket jag blev väldigt glad över. :) Och allting gick bra och var uppskattat.
Och på kvällen följde jag valet, och det är ju fortfarande ingen som riktigt vet hur det har gått.. Och jag känner allmänt att denna valupptakt har varit väldigt skrämmande. Mycket hat mot många. Att hota folk för att de inte tycker som en själv gör att du inte blir bättre än den du hatar. Och att skriva till någon att inte ens den personens mamma hade varit ledsen om hon dog är ju bara helt sjukt i huvudet och visar hur illa det är med flera grupper i samhället.

På promenad i Köpenhamn

I måndags jobbade jag hela dagen och hann baka en himla massa innan gubbarna kom och ville ha fika. Och igår var det underbart väder, så jag tog en tur till Nyhavn och åt lunch och njöt av musiken från de olika gatumusikanterna. Lovely. Och sen åkte jag till danskan, och efteråt blev det falafel med några av kursarna. :)
Från bordet på Nyhavn

Idag har jag jobbat och på kvällen var vi flera som träffades i min grupp Ung i Köpenhamn. Jippi! :)
Imorgon ska jag hem till Eljaröd, och som vanligt har jag inte börjat packa. Suck! Så det är väl dags nu, helt enkelt.

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!

måndag 8 september 2014

Vackra sensommaren!

Mycket har hänt sen sist, som det brukar vara. Vädret har varit väldigt härligt, och det har jag inget emot. Däremot regnade det ju förra söndagen, och det räckte mer än väl. Och 119 mm är inte så roligt i en stad där det blir översvämning ganska lätt. Och man känner sig så maktlös för vädret.
 
Men innan dess var jag på en sådär lyckad utgång, där min regnjacka blev stulen efter ungefär två minuter, och jag hade ett ordentligt skoskav. Men jag gick hem med musik i öronen och försökte  förtränga det. :)
 
Resten av helgen blev det soffbygge och lite fix hos en kompis, och sen vilade jag när det råa vädret kom på söndagen.
På måndagen blev det desto finare väder, och jag tog mig till Fields, som är ett köpcenter ute vid Örestad. Och jag lyckades till och med hitta lite saker som jag behövde.
I tisdags passade jag på att äta middag på en uteservering vid sjöarna. Maten var god, och utsikten härlig. Kaffesalonen heter restaurangen/caféet.

 
Vyn från uteserveringen vid Kaffesalonen
 
I onsdags var jag sugen på en promenad, och visste inte var jag skulle gå. Men så kom jag på att jag fortfarande inte varit i Fælledsparken, vilket är ganska illa eftersom den ligger bara några minuter ifrån mig. Och så stor den är, och vad många som ryms i den. Det var en massa folk som tränade fotboll, rugby, tennis, löpning och annat.  och jag gick en bra tur med sommarpratarna i öronen. Gillas!

En väldigt liten del av Fælledsparken
 
I fredags åkte jag till Ängelholm för att mysa och träna lite sång. Och i lördags var det dags för Martina och Jens bröllop. Det var en fantastisk sensommardag, och det kändes som att vi var utomlands, fastän vi bara var i Bosjökloster. Men vackert var det, och de sa ja båda två. Och sen blev det bröllopsfest innan jag åkte tillbaka till Köpenhamn.

Utanför Bosjökloster Kyrka
 
Igår jobbade jag, och tog det sen ganska lugnt. Nu är det ny vecka, och nya tag.
Och om man inte vet var man är på väg, så har man ju inte heller gått vilse. Det är alltid skönt att veta när man sitter med sina funderingar. :)
 
Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!


fredag 29 augusti 2014

Kräftis, Tivoli och annat skoj!

Det år ju svårt att hinna med allt, och bloggen är ju tyvärr inte första prio. Men nu hittade jag en liten lucka. :)
 
 
Efter Saras fest blev det en vecka av jobb inför kräftskivan, och på lördagen åkte jag på systermiddag till Emma i Lund. Mysigt som vanligt, och det blev kräftpremiär också. Den här bilden under är ifrån en liten promenad vid kastellet. 
 
 
På onsdagen tog jag mig till Malmö för lite Malmöfestival. Och det blev väldigt roligt. Det började med Emil Jensen, som är en väldigt speciell artist som jag är imponerad av på så många sätt. Sen gick vi och åt vietnamesisk mat innan vi kollade på Timbuktu. Han är ju bara underbar den killen!

Emil Jensen

"Allt grönt" med Timbuktu
 
I fredags var det äntligen dags för årets kräftskiva i kyrkan. Och så roligt det var! Allt gick bra och kändes väldigt lyckat. Och Vocal Sixs underhållning var i toppklass, som vanligt. :) Det blev snapsvisor, undervisning i hur man skalar kräftor och sen satt jag och familjen och hade det mysigt ett tag efter att alla andra hade gått.

Vocal six
 
På lördagen jobbade jag innan jag åkte till Tivoli för att åka en massa karuseller och ha det roligt med systrarna och vännerna. Vi gick sen till deras hotell och spelade spel och kollade på tivolis raketer från hotellfönstret. :)

En stor stark!

 
Denna veckan har det verkligen funnits att göra, och arbetsveckan tog verkligen fart från första sekund, då jag hoppade in som kantor och skulle ta fram fika samtidigt. :) Och på kvällen träffade jag ett gäng svenskar i Kongens Have. Vi satt och pratade tills det var mörkt och kallt. Men roligt hade vi!
Igår var det så fint när jag cyklade hem från danskan att jag var tvungen att stanna och ta en bild. Söerne gör verkligen mycket för stan. Vet inte varför, men jag får lite Londonkänsla när jag cyklar förbi där.
Ha det bra tills nästa gång! :)

Söerne
 
Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!