måndag 29 april 2013

Varberg :)

Måndag igen efter en rolig helg. :)

I tisdags efter mässan lekte vi en massa lekar i gympasalen. Det blev blodpotatis, mördargrisen och lite annat. Vi avslutade kvällen med en ganska dålig film, Carnage, som utspelar sig på ungefär lika lång tid som filmen varade...
Däremot kollade vi på en mycket bättre film, Invictus, som handlar om Nelson Mandela när han precis blivit president. Sen satt vi i matsalen och försökte hitta Peter-punkten i pannan. :)

Torsdagsförmiddagen bestod av föreläsning, handikappad tro, mycket intressant! På kvällen bjöd musikarna på "Fruktansvärda vikingar", årets barnföreställning som var lika superb som deras andra konserter. Fast ändå ännu bättre. :)

I fredags städade jag och fixade lite innan mina kära föräldrar och syster och svåger kom på besök. Vi spenderade resten av helgen i Varberg på Stadshotellet, jättekul. :) Det blev en riktig sommarsemester med minigolf och kulglass, wihoo!

Imorgon är det varlborg, och den firas för ovanlighetens skull inte i Lund, utan i Horred city. :P Känns konstigt, men det blir säkert bra med detta också. :)

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar