lördag 16 mars 2013

Skapandevecka :)

Då var det helg igen efter en rolig och annorlunda vecka, som jag tror att vi behövde allihopa.

Denna vecka har vi varit en lite grupp på nio personer, eftersom några i klassen är i Egypten. Och det blev en skapandevecka som blev väldigt lyckad. Vi bestämde oss för att göra ett fint ställe i skogen dit mna kan gå för att ha en stund med sig själv, eller ha en andakt där. För att sammanfatta vekcan har vi gjort jättemycket och ingenting. Vi har mestadels gått, byggt, använt ytong, tänkt och fikat. Nästa vecka återgår vi till vanliga lektioner, fast fortfarande utan våra Egyptenresenärer.

I onsdags var det en rytmikgrupp här från Malmö, och det var väl en intressant föreställning med en del skratt. Dock såg vi den en gång till på torsdagen, vilket kanske var en gång för mycket. Men då var också våra musikare delaktiga, och det var ju kul att se. :)

Igår blev det film, som det har blivit i stort sett varje kväll i några veckor nu. Men det är ju kul med filmer. Vi var också inne i Kungsbacka och shoppade lite och köpte en massa mat. Vi stressade till bussen och insåg att den gick en timme senare än vi trott, så vi satte oss på stationen med alla våra kassar (såg ut som vi varit på Ullared). ;) Men timmen gick snabbt och vi tog oss hem till Helsjön. Och sen blev det riktig fredagsmat, potatis i ugn, kotletter, svamp & bea. Som att vara hemma :)


Invigning av vår plats :)

Rytmikuppvisning...


Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.

3 kommentarer:

  1. Vad är det för skola du går på?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helsjöns Folkhögskola i Västergötland! ah. men program tänker jag på ^^

      Radera
    2. Svenska Kyrkans Grundkurs. :)

      Radera