måndag 26 mars 2012

Frost, men fint.

Ja, idag var det minsann frost på sadeln... Men det ska ju bli mycket varmare idag, hoppas jag! Helgen har mestadels varit fin. :)

I torsdags var jag och tränade med kören i Fränninge. Vi lärde oss de fina rörelserna till låtarna vi ska sjunga med Rongedals. Det var faktiskt väldigt kul, och såg roligt ut när alla skulle lära sig. :) Efter fruktpausen åkte jag hem till M&M och firade mormor lite.

I fredags åkte jag in och körde, sen åt jag lunch hos Elin. På kvällen kom Ina och Tove till mig. Vi åt lax och bulgurröra, glass och godis. Sen drog vi till Malmö och Hipp. Efter en lång vänta i kön insåg Ina att hon glömt sitt leg... Så det var bara att åka tillbaka till Lund, men snabbt gick det och en timme senare var vi i kön igen. Sen var det dans som gällde fram till 4 då det stängde. Trots att vi kunde få vars ett kvart i fyra-ragg gick vi till BK och åt. Mycket bättre tyckte vi. :) Halv sex stupade vi i sängen.

Vid elva åkte jag till K-stad för att möta upp mamma och Sara. Vi handlade och åt, sen körde jag runt i hela stan. :) Vi träffade sen lilla lilla Viktor som var så himla söt!! På kvällen blev det systermys hemma i soffan.

Igår sjöng vi i Sjöbo. Det blev mycket uppskattat, och de sa att vi definitivt skulle komma dit fler gånger. Och själv tyckte jag också att det gick riktigt bra, och rösten var bättre än på länge. :)
Kvällen spenderades framför datorn och religionsarbetet.

Nu har jag kört första passet för dagen och snart är det skola. Tur att vi inte har så jobbig dag. :)

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.

onsdag 21 mars 2012

Smak av vår!

Ja, äntligen kan man känna lite vår i luften. Just nu är det 12 grader och jag sitter i solen (den syns inte så mycket längre) och äter glass utanför huset. Härligt! Det var väldigt längesen sist, så det får bli en liten uppdatering.

I helgen var det kalas igen. I fredags spenderade jag några timmar hos mormor och morfar, och i lördags var det full rulle inför kvällen. Men när allt var ordnat var det bara kul att ha kusinerna med flera på besök. Vi åt och pratade och åt och pratade, precis som det ska vara. :)
I söndags åkte alla systrarna till Lund och Ängelholm igen, men mamma kom och hälsade på hos oss innan vi gick och la oss. :) SÅ det blev en mysig avslutning på veckan.

Igår var jag hos Sara i Ängelholm. Vi tränade inför söndag och var sen på danspasset på friskis. Sjukt härligt och skoj. Man kände sig sjukt ograsiös, men när man tittade runt sig var alla det, så det var lik bra att köra på. Och det känns i kroppen idag kan jag säga.
I morse var det upp tidigt, eftersom jag skulle vara på skolan klockan tio, trots att vi egentligen är lediga. Men vi tränade inför konserten i 2½ timme, och det känns ju inte riktigt som skola på samma sätt. Nu har jag varit och kört, och det gick kanske inte mycket bättre än vanligt, men det kändes ändå ganska bra. Lite konstigt, jag vet.. :)

Nä, nu börjar det faktiskt bli lite kallt. Det är ju trots allt bara mars, och klockan är över sex.

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.

måndag 12 mars 2012

Sound of music m.m.

Helgen är över och det är måndag. Igen... Men nu börjar iaf våren visa sin goda sida. :)

I fredags åkte vi 51 stycken frn Vollsjö till Kristianstad för att se Sound of Music. Mina förväntningar var inte jättehöga, men jag kan lätt säga att det är en av de bästa musikalerna som jag sett! De var otroligt proffsiga, och jag skulle gärna se den igen. Vi åt sen på Ocean nånting inte långt från teatern. Mycket god mat och gott sällskap. :) Vi tog sen bussen hem genom ett regnigt Skåne. Och vi kom inte i säng förrän efter 2.

Körövning halv tio, och jag var självklart jättepigg. Men övningen gick bra och vi åkte sedan till M&M. Jag och morfar kollade på femmilen medan mamma och mormor pratade. :) På kvällen kollade vi på melodifestivalen för första gången detta året. Och jag tyckte det var rätt låt som vann!

Igår åt vi brunch med god fruktsallad och massa annat. Sen tog jag tåget till Skurup för att kolla på Matilda när hon spelade fotboll. Jag och Lovisa satt dock mest och solade och pratade, och vi insåg i andra halvlek att vi missat första målet. Men sånt händer. :) Vi åkte sen till Conditori Centrum och åt kycklingpaj. Viköpte med oss fika som vu skulle avnjuta någonstans. Vi åkte förbi rastplatsen vid Bjäresjö, men körde sen in vid Bjärsjöholm slott, där vi gick en liten rundvandring innan vi åt fikan i bilen, eftersom det var stora moln på himlen. Jag åkte sen in till Lundoch kollade på Så ska det låta innan jag somnade. :)

Nu har jag kört, och när jag körde på motorvägen körde en bil in precis framför mig och ut i kanten och stannade. Anette blev livrädd, och jag med såklart. Det finns galningar ute på vägarna... Nu är det skola som gäller!

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.

onsdag 7 mars 2012

Ambassadör, brunch och utekväll.

Det är vad som händer framöver! Jag fick precis reda på att jag är ambassör för Siesta! Om du vill följa med på festivalen är den 31 maj-2 juni. Kolla in på hemsidan: http://www.siestafestivalen.se/.

På söndag är det brunch med Lycka-tjejerna, som jag inte träffat på evigheter! Och äntligen har jag hittat en kväll att gå ut med Tove. :)

I helgen var jag först i Ängelholm och hade myspys med Sara och Jocke. Dock var det först träning som gällde. Puh, step och spinning tog på krafterna. Men sen åt vi tapas och chokladpudding. Mums.

I lördags åkte jag hem och bytte snabbt om innan jag åkte till Matilda. Från 3 stycken ökade förfesten till över tio. SÅ vi var nöjda med det. och vi hade skoj. Sen åkte vi till Öja med en väldigt rolig och glad Topphem. ;) Det var okej, kanske inte superskoj, men ändå okej.

Jag sov hos Matilda, och söndagen spenderades hemma i Eljaröd. :)
Nu har halva veckan gått, och jag har väl inte mått så bra. En massa huvudvärk och yrsel, men vad ska man göra? Nu är det bara en dag i skolan innan jag tar helg. På fredag är det Sound of Music i Kristianstad, ska bli väldigt kul!

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.