söndag 22 april 2012

Medan knopparna slog ut

Ja, nu var det längesen jag skre, men tid är ju inget man kan spara, och den har en tendens av att springa iväg. Förra helgen var det alltså utgång med gänget i Lund, vilket var väldigt kul. Vi började kvällen hos Sam och åt pizza innan vi gick ut. Vid 2 gick vi hemåt, men råkade gå inom Max på hemvägen och avslutade natten på Vildanden.
Jag tog mig sedan hemåt för att ha en mysig hemmakväll med föräldrarna. På söndagen åkte jag in till Lund med mamma och gick promenad och hade mysdag hela dagen. :)

Veckan har gått snabbt, precis som vanligt. Och i fredags var jag i Tomelilla och satte upp lite affischer till Siesta! och hann även med en fika på B&B med Lovisa. :) På kvällen åkte vi till S Sandby för att pimpa lokalen inför Elins överraskningsfest, och sen blev vi bjudna på mat också. :)

Lördagen kom och vi var alla sjukt speedade inför kvällen och undrade hur vi skulle kunna hålla hemligheten så länge. Men jag och Elin började dagen med det Lindiska passet, vilket var väldigt energigivande. Vid två möttes alla "systrar" upp på Vildanden och åt fattiga riddare. Vi tog sen en massa fina bilder innan vi intog Emmas goda risotto. Sen var det dags för vad vi alla väntat på länge. Så ögonbindeln åkte på Elin och vi körde mot S Sandby. Där stod alla beredda när vi kom gående, och Elins chockade min när alla skrek grattis var oslagbar. :) Det blev sen tipsrunda, en massa prat, snacks och till sist blev det också en massa dans, och i stort sett alla kom upp på dansgolvet. Vi städade och körde mot Lund. Det tog ett tag för oss att somna, eftersom vi pratade igenom alla förberedelser och kvällen innan vi släckte lampan vid halv fem.

Dagen blev lite annorlunda än tänkt, men helt okej under omständigheterna. Jag har nu förstått vad änglavakt betyder.

Tack för att ni finns alla finisar som gör mitt liv så bra!

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.

tisdag 10 april 2012

Tråkväder...

Ja, man känner inte för att ta en promenad i det här vädret, så det är tur att jag rört mig mycket i helgen. :)

I början av veckan pluggade jag en massa teori och körde innan jag på onsdagen fick mitt efterlängtade körkort. :) En lycklig tjej träffade först Sofie för en uppdatering innan jag gick till Godset där jag blev bjuden på mat av Elin. Sen tog jag bussen till Tomelilla och mötte upp mamma. Vi åkte och köpte jobbskor och beställde sen finmat på Restaurang Regemente. En riktigt bra dag, måste jag säga.

I torsdags tog jag mina första mil i bilen själv, efter en liten påskfrukost hos M&M. Jag slog till direkt och tog BoOhlssonsparkering på en skärtorsdag, inte alls mycket folk. Men jag klarade mig och har än så länge inte mejat ner någon bil. :)

I lördags blev det lite hastigt bestämt att jag skulle på förfest i Sjöbo. Men jag tog mig dit, och efter några timmar fortsatte vi till Tingvalla. Mycket folk redan från början, och jag kände en massa, vilket var väldigt skoj. Dock var mobilen kvar i Sjöbo, men det var inte mycket att göra åt, så jag struntade i det. Ja, det blev verkligen en lyckad kväll, tack alla som förgyllde den!

Fredag till måndag har jag jobbat på Kärnhuset på Kiviks Musteri. Det har varit kul att jobba på restaurang, och jag tyckte att det gick bra. Jag hade ju den bästa uppläraren. :) Och det var skönt att jag kunde köra dit själv. :)
Inte den sämsta vägen till jobbet :)
I söndags var hela familjen hema i Eljaröd, och det var ett farligt liv, precis som vanligt. Men denna gång kollade vi på golf, lite otippat. :)
Igår blev det påskmiddag hos M&M med alla kusiner och småbarn. Så mysigt, och en perfekt avslutning på ett slitigt, men bra lov.

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.

måndag 2 april 2012

Påsklov :)

Ja, nu är det påsklov, vilket känns lite skumt eftersom jag fortfarande är i Lund. Men på onsdag ska jag hem igen. :)

I lördags gjorde jag högskoleprovet i Ystad. Det var sjukt drygt och på det näst sista provet var jag så trött så jag knappt orkade fokusera. Och vad det skulle hjälpa mig kan jag inte förstå.. Men tur var det därför att jag hade flera vänner som gjorde det samtidigt, så jag fick något ut av dagen iaf. Det blev nästan klassträff där ovanför aulan, och lite lunch på Café Diana.
Jag tog tåget till Lund och gjorde mig i ordning inför kvällen. Jag kände mig ju inte superfräsch efter 8 timmars prov. Men vid halv tio mötte jag Martyna på bantorget, och tillsammans gick vi sen till Old bull, vilket var allt annat än bull. Vi lyssnade på ljuvlig musik, och sen drog killarna igång hela puben, och innan vi visste ordet av så var det en massa uppe och dansade på det obefintliga dansgolvet. Vi sittdansade mest med vår nyfunna vän som bjöd oss på lite tilltugg, härligt. Tyvärr går det så snabbt när man har skoj, och det var slut för den här gången.

Igår åkte jag till Sjöbo för att träffa mamma och pappa. Det blev en riktig myskväll innan jag fick ta bussen till lund igen.
Idag har jag kört och slappat hos Elin. Jag var också en vända på Nova där jag shoppade lite. :) Nu är det dags för kvällsmat och kanske lite efterrätt. ;)

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.