lördag 19 mars 2016

När livet ler mot mig

Ja, ibland är livet bara sådär fint och härligt och då gäller det att njuta!

Förra helgen blev det utgång i Helsingborg och trött som jag var trodde jag inte att jag skulle orka så länge, men väl ute blev det bättre och det blev en riktigt rolig kväll. :)
Dagen efter åkte jag till Tomelilla för att överraska Matilda med en babyshower, och överraskad får man väl säga att hon blev. Vi åt godfika, pratade och lekte lekar. Det blev verkligen lyckat. :)

Alla tjejerna

De hade fixat det så fint

Från Tomelilla åkte jag direkt till Kristianstad för att möta upp familjen och vidare till teatern. Vi såg på Rock of Ages. Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig mer än att deras produktioner alltid brukar vara grymma, och det var även den här. Det var lite som att åka till Sweden Rock för några timmar, inte alls som att vara på en vanlig musikal. Folk klappade och sjöng med och historien knöts ihop både snyggt och sjukt roligt av en riktig rockare. :) Högsta betyg, absolut!

Rock of Ages

På söndagen hann vi med lunch med lite av släkten. Det var full gång på barnen och spel och lego åkte fram. En bra avslutning på helgen innan vi åkte upp till Ängelholm igen.
Veckan har varit upp och ner. Jag har sovit dåligt och därför också varit sjukt trött. Det är otroligt irriterande och påfrestande, men jag får hoppas att det vänder snart.

Igår inleddes helgen med förfest på 19hundra med några av kollegorna, sen fortsatte vi till bowlinghallen där min andra serie blev så bra att jag jag slog chefen, nöjd. ;) Vi styrde sen stegen mot Far East och åt mycket god mat och hade prisutdelning. Jag har så knäppa och roliga kollegor, lovely! Några av oss fortsatte till Harrys, men det blev väl inte så långvarigt, även denna gång var jag sjukt trött och kände att jag inte skulle orka mycket länge till, men innan jag tog bussen hem hanns det med lite nattamat också. Och sen stupade jag i sängen och det var längesen det var så skönt att sova.

Prisutdelning på Far East

Idag vaknade jag klockan 8, och ni som känner mig vet att jag inte gör sånt. Att gå upp innan kl 10 på helgen ser jag som onödigt.. Men just den tidpunkten valde min hjärna att bli pigg, så det var bara att gå upp. Jag tog en promenad vid havet och bara älskade livet, och jag lyssnade på musik och sjöng och dansade (jag kan säga att det inte är jättemånga som är ute en dimmig lördagsmorgon). Just nu känns det som att så mycket är rätt i livet och jag är liksom nöjd med så mycket. Bara att kunna dansa vid havet en lördagsmorgon är ju härligt!

Ja, visst är livet underbart :)

Detta såg jag också i morse, våren kommer!

Ja, våren är på väg, helgen har precis börjat och livet ler! Ut i solen med er nu!

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!

onsdag 9 mars 2016

Havet och änglar

Det har väl inte hänt så jättemycket sen sist, men lite promenader längst med havet har det blivit. Några dagar är det fantastiska solnedgångar och andra snöregniga gråa kvällar. Men jag älskar verkligen havet, det har en lugnande inverkan på mig. 

En ganska blöt tur

En grå, men vacker dag

I helgen var jag hemma hos föräldrarna. Och då passade vi på att provsmaka lite tårtor till sommaren. Och jisses vad mätta vi var, men gott var det. :) Lördagskvällen spenderades i Skillinge med (inte helt oväntat) mycket prat och skratt och en lång kväll. Helt perfekt, tycker jag! På söndagen passade jag på att köra inom Center syd och handla lite, vet inte hur längesen det är jag var där, så det var lite nostalgi. Men det ser ju inte riktigt likadant ut som när jag var liten.

Goda tårtor

Idag fick jag reda på att himlen blivit en ängel rikare. En av de finaste och mest genomgoda människor jag har träffat, och antagligen någonsin kommer att träffa, fick idag komma till ro. 
Jag är så glad att jag fick lära känna dig, Marx! 

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!