fredag 29 augusti 2014

Kräftis, Tivoli och annat skoj!

Det år ju svårt att hinna med allt, och bloggen är ju tyvärr inte första prio. Men nu hittade jag en liten lucka. :)
 
 
Efter Saras fest blev det en vecka av jobb inför kräftskivan, och på lördagen åkte jag på systermiddag till Emma i Lund. Mysigt som vanligt, och det blev kräftpremiär också. Den här bilden under är ifrån en liten promenad vid kastellet. 
 
 
På onsdagen tog jag mig till Malmö för lite Malmöfestival. Och det blev väldigt roligt. Det började med Emil Jensen, som är en väldigt speciell artist som jag är imponerad av på så många sätt. Sen gick vi och åt vietnamesisk mat innan vi kollade på Timbuktu. Han är ju bara underbar den killen!

Emil Jensen

"Allt grönt" med Timbuktu
 
I fredags var det äntligen dags för årets kräftskiva i kyrkan. Och så roligt det var! Allt gick bra och kändes väldigt lyckat. Och Vocal Sixs underhållning var i toppklass, som vanligt. :) Det blev snapsvisor, undervisning i hur man skalar kräftor och sen satt jag och familjen och hade det mysigt ett tag efter att alla andra hade gått.

Vocal six
 
På lördagen jobbade jag innan jag åkte till Tivoli för att åka en massa karuseller och ha det roligt med systrarna och vännerna. Vi gick sen till deras hotell och spelade spel och kollade på tivolis raketer från hotellfönstret. :)

En stor stark!

 
Denna veckan har det verkligen funnits att göra, och arbetsveckan tog verkligen fart från första sekund, då jag hoppade in som kantor och skulle ta fram fika samtidigt. :) Och på kvällen träffade jag ett gäng svenskar i Kongens Have. Vi satt och pratade tills det var mörkt och kallt. Men roligt hade vi!
Igår var det så fint när jag cyklade hem från danskan att jag var tvungen att stanna och ta en bild. Söerne gör verkligen mycket för stan. Vet inte varför, men jag får lite Londonkänsla när jag cyklar förbi där.
Ha det bra tills nästa gång! :)

Söerne
 
Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!

onsdag 13 augusti 2014

En bild säger mer än tusen ord...

Sommaren är inte över än, men semester är det däremot. Men jag kan verkligen titta tillbaka på en underbart härlig semester som tillbringats med familj, släkt och vänner i ett riktigt bra väder. Det år en kombination som man aldrig riktigt vågar hoppas på.
Många kvällar har vi suttit i lusthuset och spelat spel eller bara myst. Och jag har varit på stranden rekordmånga gånger om jag jämför med de senaste åren. Här är ett litet axplock av vad sommaren bjudit på.
 
Sol, Vind & Vatten vid Kronovalls slott. En fin konsert med bl.a. Sonja Aldén, Johan Boding & David Lindgren. Innan konserten åt vi en god middag utanför slottet.

 
Vackra kvällar i lusthuset :)
 
 
Två gånger blev det Kulla. Här var det Perikles som spelade, och jag var där med Ida, Ina, föräldrarna m.fl. Andra gången spelade Sannex, som var väldigt bra och då var det lite färre folk, men det betydde ju bara mer dans för oss. :)


Jag och Ina hade mysmiddag på Hamncaféets uteservering vid småbåtshamnen i Ystad.

Och sen var vi i Ystad med familjen också, och det blev bad, middag på Fritisbaren och mys i sommarstugan.

Elin flyttade till ny lägenhet och den balkongen är inte alls illa. :)

Jag, mamma och Elin kollade på Frost i Vänskapsparken i Malmö. Så härligt det var med en massa skrattande barn, en bra film och en vacker kväll.

I helgen var det ljusfesten i Ängelholm, och då var det ett sjukt stort fyrverkeri.
 
Och anledningen till att vi var i Ängelholm var att Sara hade 25-årsfest. Och det var väldigt skoj att leka, prata och dansa loss med släkt och vänner.
 

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!