onsdag 14 juli 2010

Värmen...

Och då kom värmen som alla väntat på, 30-35 grader i skuggan. Och jag på jobbet... Lite gäster, men ändå är man genomsvettig, puh. Jo, jag gillar värme när jag inte behöver anstränga mig så mycket, eller när jag har tillgång till vatten och skugga.

Ja, vad har då hänt sen sist?
Den 4e och 7e juli var alla tre systrarna ute och sjöng, först i S. Mellby och sen på Råbocka Camping i Ängelholm. Mycket trevliga spelningar båda två, och i Ä-holm hade vi fanclub som satt med "Thorén"-lappar. :) På kvällen stannade hela familjen och mormor och morfar i Ä-holm, och det blev en liten minisemester. Mys!!

I fredags hade jag pappa och fia-kväll. Efter att jag stressat och cyklat som en galning hem från jobbet duschade jag och gjorde mig klar på 10 min, men då var pappa saklart inte färdig. Dock hann vi till Vallby kyrka i tid för att kunna avnjuta rockklassiker i en vacker miljö. Flera av låtarna sjöngs riktigt bra och gitarrspelet var grymt! När det var slut åkte vi till Tomelilla och åt pizza, mums. :)

I lördags kom Sofie hit, och vi pratade och åt. Och även om det var den tredje gången jag träffade henne är det som vi känt varandra alltid. :) Och när vi pratade om skolan insåg vi att vi antagligen ska gå i samma klass också, så skoj!

I söndags träffade jag pappas nästkusin och hennes pojkvän för första gången. Det blev en trevlig kväll med mycket släktprat. Dock blev det inte så fint väder, då det åskade oerhört mycket. Men vid det laget hade vi kommit hem från haväng. Nu har vi ingen telefon, men internet har iaf kommit tillbaka. :)

I måndags var jag med Matilda, Lovisa och Erica vid stranden i Ystad och grillade (försökte iaf) Men det gick bra även utan hamburgare, eftersom vi är väldigt duktiga på att köpa för mycket mat. :)

Idag jobbade jag till halv 5, och cyklade sen ner till Verkasjön och åt en glass och stressade ner lite innan jag cyklade hem. Väl hemma satte jag mig i solstolen och läste, härligt som in i!! Nej, nu kommer en snygg corvette inrullandes på gården, så jag får väl gå och prata med ägaren. :P

Ha det bäst och glöm inte,
Du är själv regissör till ditt livs teater!
Charlotta Von Zweigbergk

fredag 2 juli 2010

Summer for real!! :D

Oj, nu har värmen kommit. Det är härligt, dock inte när man jobbar. :/ Visserligen har vi inte så mycket att göra när det är såhär varmt, eftersom våra gäster hellre ligger på stranden än fikar. Idag har det faktiskt varit ganska chill att jobba. Det var bara jag och Johan, och under hela dagen kom det kanske 15 sällskap, och de var trevliga allihop. och där var två små barn som satt och pratade med varandra, och de var bara så söta! Och på lunchen hann jag läsa igenom hela Ystan, då förstår ni själv hur lång den var. Vid 4 började ju Brasilien-Holland-matchen, så då satt Johan inne i serveringen med sin laptop och kollade på den när jag gick runt och lallade lite, och strax innan jag åkte hem blev det spännande i matchen och Johan kunde knappt sitta stilla på stolen. :) Det var ganska skoj, faktiskt.

Och vad har då mer hänt...
Midsommarafton firades först i skogen, som vanligt, (även om jag har jobbat de senaste 3 åren) Efter det åkte jag upp till Ängelholm, och hade följe med de andra på tåget från Lund. Hos Sara och Jocke blev det sen snapsvisesjungande, mycket mat och en massa lekar. Vi var också inne om i grannarnas lägenhet. :) Alla sov över, och efter en mysig frukost åkte vi tåget mot Lund igen. Tåget var lädigt fullt, men det kunde man kanske vänta sig på midsommardag. På kvällen där blev det Kulla. Jag insåg att jag kände väldigt mycket folk där, men eftersom jag hade ont i huvudet och var lite yr dansade jag inte så mycket.
Dagen efter blev det jobb tidigt, och först verkade det bli en stressig dag, eftersom Ronja blivit sjuk (som hon brukar bli när vi ska jobba tsm). Men det var ändå ganska lugnt.

I övrigt har jag varit några gånger i Kivik och ätit mjukglass, varit hos Henrik och Ida i Lund, sjungit med tösakören, kollat på prinsessbröllop och jobbat.. :)

Ha det bäst och glöm inte,
Du är själv regissör till ditt livs teater!
Charlotta Von Zweigbergk