fredag 3 mars 2017

Bra veckor i februari

Oj, plötsligt var det mars! Och jag som fortfarande tycker att året precis har börjat.
Men lite har väl hänt den senaste tiden, särskilt februari med födelsedagar och massa annat. 

Första helgen i februari var vi på dop i Halmstad för en väldigt lugn flicka, inte ett ljud på hela dopet. Och efteråt bjöds det på smörgåstårta och tårta. Mysigt!
Och veckan efter så låg jag sjuk några dagar, så klen man känner sig när man har feber.Men det gick ju över och på helgen träffade vi några av Kristians släktingar på lördagen och på söndagen blev det jobb.
På måndagen var vi lediga båda två, så vi passade på att åka till Tylösand spa, vilket jag verkligen kan rekommendera. Det var två våningar och när vi var där var det nästan inget folk. Vi satt i flera pooler själva, så det var verkligen lyx.

En vacker dag på Tylösand Spa

Helgen efter fyllde pappa år och vi firade hans födelsedag hemma i Eljaröd. Dagen efter bar det av på överraskning med hela familjen. Det blev Örums nygård, vilket vi verkligen uppskattade. Det var en mysig spaavdelning som hade öppet till 7-23 och fin trerättersmiddag på kvällen. Mums!

Spaavdelningen

Dagen efter var det tacksägelse för farmor, och alla kusinerna och föräldrar var samlade. Det var ju en tråkig anledning på ett vis, men det är alltid mysigt att träffa alla.

Hela kusinskaran

Helgen slutade inte där, för jag och Kristian åkte till Helsingborgs konserthus och lyssnade på Lisa Nilsson. Det var en bra konsert, och jag kunde många av låtarna.

Lisa Nilsson i Helsingborg

Sen var det min och Gunns tur att fylla år. Det blev middag på Margretetorp med Kristians familj, och sen kom mamma och överraskade. En fin kväll med god mat, och sen fick jag ju lite presenter också. ;)
På Margretetorp

Men firandet slutade inte där, för i söndags var vi på Pinchos och åt. Mums! Dock kan jag väl känna att jag skulle beställt in lite mindre den här gången, men det är ju lätt hänt. Och gott var det (dock var nog Jönköpings ännu lite bättre).

Minirätter på Pinchos

Nu är det efterlängtad helg! Fredag kväll och ingenting planerat, precis vad som behövs idag! Under veckan har det bakats på jobbet, för på söndag är det I fablernas värld och då blir det djurkakor. Och jag ska vara flodhäst. :) Men först sjunker jag ner i soffan med mitt fotbad och glömmer jobbet lite.

Igelkottar :)

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!