torsdag 26 januari 2017

Kort sammanfattning

Så kom nyår och alla har reflekterat över året som gick. För många har det varit ett ganska dåligt år av vad jag har hört, och för mig var det väl lite både och. Omvälvande är nog ordet för 2016. Självklart var ju det största att jag blev tillsammans och flyttade ihop med Kristian. Att få dela vardagen med någon som jag tycker så mycket om är helt fantastiskt, och jag är väldigt lycklig att jag hittat honom.

Sen var det ju bröllop i Eljaröd mitt i sommaren. Min fina syster och Jocke gifte sig, vilket kändes helt rätt. Det var ett väldigt välplanerat bröllop, och jag var med i många av momenten. Men ändå lyckades Sara hålla tyst om att hon skulle sjunga när hon gick in, så lite överraskad blev jag allt. Det var en vacker dag med väldigt mycket kärlek!

Hösten var lite tuff med två dödsbesked som tog ganska hårt. Ingen av dem var så nära, men båda var mitt i livet och borde ha många år kvar. 

Tröttheten har väl också präglat året ganska mycket. Antingen kan jag inte somna eller så vaknar jag på nätterna flera gånger (eller båda). Men jag tycker att det har blivit bättre överlag, Förra och den här veckan är väl kanske undantag då. Men vad trodde jag, det blir ju så när man jobbar för mycket och har väldigt mycket och ganska stora saker som går kors och tvärs i tankarna hela tiden. Vi hoppas väl på bättring där.

Men för mig själv har det ändå överlag blivit ett väldigt bra år, annars hade det ju varit illa med en så härlig pojkvän. :)
Kameran har inte varit uppe så mycket den senaste tiden, så det får bli två dukningar från nyårs och innan-nyårsbjudningarna. Välkommen 2017, hoppas att du kommer med mycket roligt! 


Innan nyår-bjudning hemma

Nyårsafton i Malmö

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.