söndag 13 november 2016

Höstens funderingar

Då var hösten här på riktigt, och minusgraderna har också börjat smyga sig på. Och det har vart mycket som hänt den senaste tiden. Det är ju från och till väldigt mycket att göra på jobbet, och för några veckor sen hade vi oktoberfest med två av fyra i personalen borta. Det var totalt kaosartat, men vad roligt vi hade. Och det har vi förstått att även de som var där hade, för det är många som kommit fram och sagt det och en som till och med gav oss rosor. :) Det är vid såna tillfällen som man känner att allt slit som är däremellan är värt det!
Men sen är det ju så att jag blir väldigt trött av sånt här också. Och just nu är jag väldigt trött på att vara trött och hoppas att det snart ska förändras. Att sova och att vara trött för det mesta är inget som jag eller någon annan tycker är vidare roligt.
Under den senaste månaden har det också varit mycket tankar. Två personer som inte var i min direkta närhet, men som jag ändå kände, lämnade det här livet alldeles för tidigt. Den ena mitt i livet och den andra, precis som jag, ganska i början. Och visst blir det mycket funderingar när sånt händer, men det får också mig att verkligen vara glad för allt jag har.

De senaste helgerna har vi träffat familjen väldigt mycket, vilket har varit så mysigt. Det har blivit middagar, utflykter och en massa prat. 

Utflykt till Hovs Hallar

Ett vackert träd i höstfärger

Som sagt så har det hänt mycket på jobbet. Ängelholm fyller ju 500 år, och det firade v i kyrkan med en stor jubileumsmässa där vi fick besök av biskopen. Det var en trevlig tillställning och vi bjöd bl.a. på den här tårtan. :)

Mumsig 500-årstårta

Från oktoberfesten

Promenad i Skäldervikens hamn

Ett höstigt Ängelholm

Vi har också hunnit med en helg i Köpenhamn. Där sjöng vi på söndagsmässan och träffade mina före detta kollegor och församlingsbor, vilket var väldigt roligt. Vi gick också runt en massa, var på natkirke i domkyrkan, åt på Copenhagen street food och hängde på lite olika ställen. En helt lagom jobbig helg, alltså! :)
Vilopaus på Library Bar

Förra helgen var det ju alla helgons dag, och på helgen delade vi ut fika på kyrkogårdarna. Det var regnigt, men kul att träffa en massa människor.

Kristian hade gjort det fint i Rebbelberga

Nu är det snart jul! Det är lika oförståeligt varje år! Nästa helg börjar v med att sjunga in den i Eljaröds kyrka kl. 16.00, och det ska bli väldigt mysigt. Sen ska jag och Kristian sjunga i Andrarums kyrka den första advent kl. 18.00. Det är roligt att sjunga och spela, och att göra det i lite nya sammanhang också. :) Hoppas att vi ses på någon av julens konserter! :)

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!