onsdag 28 september 2016

Stockholm och Palma

Då var det dags för en liten uppdatering igen. Det är tur att jag tar mycket bilder, för annars hade jag glömt hälften av allt jag hittar på. Men det är ju också därför jag tar bilderna. :)
Ja, sommaren har ju inte velat lämna oss helt, vilket jag är helt okej med! Nu börjar jag dock känna av hösten, men det är ju också oktober om några dagar. 

I början av månaden var vi elva stycken som var uppe och sprang tjejmilen i Stockholm. För mig var det andra gången, och det är ju absolut en rolig grej.
Den första dagen åkte vi först på båtsightseeing i det fina vädret innan vi åt lunch i Fjärilshuset och tog en promenad i Hagaparken. Och som om inte dagen vore bra nog mötte vi också Prins Daniel som också var ute och spatserade, och ni kan ju bara tänka er elva damers reaktion på det, haha! På kvällen åt de yngre gardet på Vapiano. Det var lite kallt, men god mat. :)

Varje rum på hotellet hade resultat från någon fotbollsmatch som tavla.

Lill-Haga i Hagaparken

På lördagen tog loppet och att ta sig dit och hem den mesta av tiden. Vi klarade oss från regnet fram tills vi skulle hem, och då regnade det inte nådigt. Men vi var ändå glada att det inte kom när vi sprang. På kvällen åt vi allihop på Drottninghof, som jag verkligen kan rekommendera. Det var prisvärt, god mat och mysigt!

Del av gänget utanför hotellet

På restaurangen

Sen gick veckan och på helgen var det fotboll och mysmiddagar i närområdet. Och sen åkte vi till Mallorca, wihoo! Vi hade fina dagar där med sol och bad, många och promenader, utflykter på varma bussar, besök på kyrkan och i den vackra katedralen. Såklart drack vi också goda drinkar och för att inte tala om sangrian. :) Och såklart hade jag väldigt fint resesällskap!

Vi på balkongen

Valdemossa

Hotellet

Utsikten från Svenska Kyrkan i Palma

Utsikten från balkongen

Helgen spenderade vi med fotboll, utgång efter en härlig vinst och middag med nära och kära. Nu är det redan halvvägs in på den här veckan. Och såklart är helgen fullspäckad som vanligt.

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!