söndag 28 februari 2016

Fina stunder med fina vänner!

Så är vi snart inne i mars och tiden bara fortsätter att springa iväg. Det går mot ljusare tider, och det har jag inget emot alls. 

Sen sist har jag bl.a. varit hemma hos föräldrarna lite. Jag träffade tjejerna i Tomelilla. Vi åt gott och billigt på Torget 6, så det kan jag verkligen rekommendera! Och sen blev det efterrätt hemma. Det är alltid mysigt och lite galet när vi ses. :)

Busiga tjejer som skriver i dammet...

Förutom jobb har det blivit en del träning på friskis och lite promenader när orken kommer och vädret inte är för tråkigt. Och en kväll efter jobbet var det en helt fantastisk solnedgång nere vid havet. Och luften var krispig och klar. Jag älskar verkligen havet och kan inte tänka mig att bo långt ifrån det.

Skälderviken

Jag har ju också hunnit fylla år. Jag fick många gratulationer och på jobbet sjöng de för mig. Så det var en mysig födelsedag som avslutades med middag hos systern och svågern.
Men eftersom det var en måndag som jag fyllde år så tjuvstartade jag lite med firandet. Jag och Elin lyxade till det och tog in på Radisson Blu i Helsingborg. Det var mysiga rum och en helt fantastisk frukostbuffé som jag verkligen kan rekommendera till alla. Där fanns smoothies, olika yoghurt, frukt, grönsaker, lax, ägg, bacon, croissanter och gott kaffe (enligt kaffedrickaren). Så ja, det mesta man kan önska sig.
På kvällen åt vi fondue på Oasen Fondue Restaurang, vilket var mysigt. Jag har bara ätit fondue en gång innan och jag tycker att det är lite kul att inte bara äta, utan också vara med och fixa lite själv. Och det var påfyllning av både kött och tillbehör utan kostnad. En bra kväll helt enkelt.

Hotellrummet

En del av frukostbuffén

Sista tagningen...

Och när man har fyllt år kan man fira det med en liten fest, och det var precis var jag gjorde igår. Det var långbord i stora rummet och det var lite trångt, men det var inga problem. Jag fick en massa fina presenter av gästerna. Vi åt tre-rätters middag och hade ett ganska svårt musikquiz (insåg jag när jag läste upp frågorna). Men kul hade vi och någon pinsam tystnad var det inte tala om. När de flesta åkt hem vid tolv kände vi att vi inte var helt färdiga, så vi tog bussen in till stan och var på både 19hundra och Harrys. Något märkligt var det till en början, men det blev bättre och bättre och vi dansade tills ljuset tändes och avslutade med kebab innan hemfärd. Jag är väldigt nöjd med hela kvällen.

Tankeverksamhet under musikquizet

Tjejerna som alltid är på utgång. :)

Gott med kebab

Ja, det var en del av den senaste tidens händelser. Ibland får jag knipa mig i armen för att förstå att det här är på riktigt. Att jag har det så här bra; ett fast jobb, mysigt boende i en stad som jag trivs i och helt fantastiska vänner som jag vet var jag har. Ibland är det skitdagar och det får det vara, men jag har det faktiskt jäkligt bra! 
Jag lyssnade på Sanna Lundells vinterprat från nyårsdagen och hon sa det så fint: "Jag blir till genom andra. Andras kärlek till mig och min kärlek till andra är en så otroligt viktig del av den kemiska formeln för lycka." Och den kärleken känner jag att jag får från mina vänner och familjen.

Som födelsedagspresent till mig själv bestämde jag mig för att bli fadder till ett fadderbarn. Jag vill göra något för andra, och nu har jag ju faktiskt möjlighet till det. Jag har en fast inkomst och just nu känner jag att jag kan avvara de pengarna till det och man får ju passa på när man har den möjligheten. Med det inte sagt att jag tycker att alla måste bli det, utan att vi bör göra vad vi kan med de medel vi har.

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!