måndag 11 januari 2016

Oj, det är 2016!

2016 alltså. Ja, det flyter på som vanligt och julledigheten känns redan som ett bra tag sen. Men jag har inte skrivit på flera veckor, så här får det bli lite uppdatering.

Andra advent hade jag och systrarna julkonsert som flera år tidigare. Det kom mycket folk, och det samlades in 2700 kr till barncancerfonden. En fantastiskt mysig kväll.

Helgen efter var det lucia, och vi träffades i Malmö för att baka julgodis och lussekatter. Och en massa blev det gjort innan vi åkte till Lunds domkyrka för att lyssna på lucian med bl.a. Korallerna. Och visst blev det julstämning.
Lucia i domkyrkan

Veckan efter var ganska hektisk. Jag jobbade väldigt mycket och sen var det julkonsert med Höjakören och Höja sångare på onsdagen. På torsdagen sjöng jag och systrarna på IKEA, vilket verkligen var en annorlunda spelning för oss. På fredagen hade jag fina vänner på besök och bara tog det lugnt. Sen åkte jag hem till föräldrarna och på söndagen var det julkonsert i Fränninge med Himlaröster och vi solister. Det blev en riktigt härlig kväll med fina sånger och en bra avslutning på veckan. 

Kylan kom och gjorde mönster på biltaket

Mina glöggkoppar användes några gånger

Himlaröster med solister

Sen kom julveckan och föräldrarna blev sjuka. Så julafton med släkten blev inställd och vi var bara familjen. Även om det inte blev som tänkt var det ändå mysigt. Och sen fortsatte juldagarna utan några större ansträngningar, precis som det ska vara. Förutom lite shopping i Kristianstad och en fika i Simrishamn var det mest spel, tv-tittande och mat som gällde. Inga tider, inga måsten och tillsammans med familjen, kan det bli bättre?

Nyår firades med vännerna i Lund. Vi hade femrätters middag där alla bidrog. Som vanligt var det lite knep och knåp också. Och vi hann precis äta efterrätten innan klockan slog tolv och vi drack bubbel på en refug mitt i vägen. Kvällen avslutades med alla avsnitt av Filippa och Benjamin väntar barn, preis lagom. :)

Dagen efter kom Kloskar och hälsade på, vilket alltid är roligt. Det blev pizza, bio, mat, varm choklad, iskall väntan på bussen, gudstjänst och lunch med finaste Jossan. En riktigt bra start på året!

I väntan på bussen i Barkåkra
Den senaste veckan har det varit jobb igen, men också ännu en konsert med systrarna. Den här gången i Höja, och det kom mycket folk och blev en fin kväll. Och vi fortsatte kvällen med middag och mys. Helgen bjöd på middag på 19hundra, vilket smakade väldigt bra! Sen tittade vi på En man som heter Ove och som jag hoppats var den väldigt bra. Om ni ska se den, ta med näsdukarna! Vi fortsatte med spel till jag nästan somnade sittande. 
Men igår var det på det igen. Vi hade knutsfest i Höja, och det blev väldigt lyckat. Vi hade musikkryss om Moses och Egypten och det uppskattades. :)

Jag och Ingrid som egyptier/hebreer

Vacker vinterhamn

Så nu är vi igång med året, och det kommer att bli ett grymt år!

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!