tisdag 1 december 2015

Bilder från hösten som sprang förbi..

Den här hösten susade förbi, och första advent har redan varit. Ja, vad ska man säga.. Här kommer lite bilder från min höst.

Jag hälsade på Trine och Nora i Bournemouth. Trots en lång resa dit så var det verkligen värt det. Underbart väder, god mat och annorlunda, men rolig, utekväll.

Den vackra stranden

Fina tjejer :)

Sen var jag i Helsingborg och såg I love musicals, och vilken show. De höll på i nästan 4 timmar, och i hög klass hela tiden. Wow!


Ett litet kusinbarn döptes också, och vi fick äran att sjunga för honom. Det är alltid lika roligt att få den frågan. Och hur söt var han inte i sin dopklänning.

Lilla Charlie

Jag mös med gosiga Katy Perry

Jag och de andra värdinnorna var nere på Johannas kök i Malmö och lagade vegetarisk mat. Det blev mycket olika smaker och tips som vi kan använda oss av.

Den goda lunchbuffén

På kvällen var jag på IKEA Family-event i Helsingborg. Jag blev bjuden på god dricka, massa goda snittar och ett underhållande föredrag. Inte illa!

Dukat bord.

I helgen åkte hela familjen (nästan) till Stockholm. Det var kallt, men vackra dagar. På söndagen fick jag äntligen se Kristina från Duvemåla, som jag har längtat. Och så bra den var! Och tyvärr lika aktuell nu som när den utspelar sig. En välbehövlig weekend i huvudstaden blev det alltså.

På restaurang i Gamla Stan

Vi blev nästan påsprungna av lysande älgar.

Som sagt är juletiden ju faktiskt här, och idag tände jag datumljuset. Julen är väldigt vacker och mysig och jag gillar den mycket. Och på söndag har jag och systrarna julkonsert i Eljaröd, vilket ska bli kul eftersom vi ju inte hann förra året. Och den traditionen vill vi gärna hålla fast i.

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut!