måndag 27 januari 2014

Köpenhamn nästa!

Nu är det snart fyra månader sen mitt senaste inlägg och jag kände att det nu var dags att ta upp detta igen. Sist jag skrev visste jag inte vad som skulle hända alls i höst och nästkommande år.

Hösten blev iaf inte som jag trott gällande att jag inte skulle ha något jobb och skulle ströva runt här hemma. Jag jobbade på sammanlagt fyra olika jobb, sjöng med Himlaröster och Ostrochorus och bodde delvis i Lund. Det var kul men blev lite väl mycket, men efter att jag legat sjuk två gånger med magkatarr var vi redan framme vid advent. Och jag kan väl inte säga att det blev lugnare tempo då, särskilt med musiken.

Andra advent hade jag och systrarna konsert i Eljaröd. Och denna gång utan ström, mycket spännande, men tack vare Per hade vi ström till pianot och en lampa. Men alla levande ljus och en fullsatt kyrka gav en fullständig julstämning, och det fanns såklart en mening med det eftersom ljuset kom igen tjugo minuter efter konsertens slut.
På tisdagen var det träning med Ostrochorus och tränade inför julkonserten som vi hade dagen efter i Universitetsaulan. Efteråt blev det julfest med en massa god julmat och sång.
På torsdagen åkte jag till Fränninge för att träna med Himlaröster och sen tog jag bilen in till Lund, för dagen efter gick vi (Ostrochorus) Lucia på WSP och IKEA i Malmö, en väldigt annorlunda och rolig sjungning. :) På lördagen sjöng vi med Himlaröster på Övedsklosters julmarknad, en mysig sjungning där jag sen gick runt bland alla stånden och letade efter julstämning. 
Veckan avslutades med jobb i Kivik, faktiskt ganska mysigt att jobba där i juletid.

Veckan efter hade vi nästa konsert med systrarna, denna gång i Helsingborg, och det gick också bra. Publiken bestod mest av Saras vänner, men också våra gemensamma och till och med en från Helis, nämligen Lulle. Lite oväntat, men kul. :)
Vi hade också julavslutning med Himlaröster med julklappsutdelning och julbord och lite träning för julkonserten m vi hade med Glenn Wish på söndagen.

Sen kom julen och den firades hos M&M i Sjöbo med delar av släkten, och det var ändå ganska lugnt med tanke på hur många vi var och att det var några barn också. Dagen efter gick vi upp så tidigt, för att åka till Östra Kärrstorp på julotta. Trött är man, men det är ju mysigt också. Och på söndagen hade vi vår sista konsert för året i Öved med Himlaröster och Limhamns Brass Band. 

Nyår firades i Södra Sandby med supergod mat, bra sällskap och en bra början på det nya året.

Och nu är det 2014 och januari har mest gått åt till att förbereda mig för flytten till Köpenhamn som är om mindre än en vecka. Det känns inte riktigt verkligt, men det ska bli så kul och spännande! Och förhoppningsvis kommer jag att uppdatera er lite mer här då. :)

Ha det bäst och glöm inte, 
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.