onsdag 25 september 2013

Hösten! Vacker, kall och vemodig.

Jag säger det varje gång, och jag säger det igen. Tiden flyger iväg och jag har inget annat väl än att följa med.

Jaha, mycket har hänt sen sist och jag ska försöka göra en liten sammanfattning...

I juli var det mycket jobb, men också många fina kvällar som jag tog tillvara på. Det blev picknick med tjejerna i Haväng, Kulla där jag träffade många jag inte sett på flera år, after work på Friden, pizza på Kronovall, 25-årsfest för Patrik med en massa allsång. Och jobb betyder inte bara jobbigt, utan också många tokiga, roliga och härliga dagar i (utanför) fina Kivik.

Augusti fortsatte med fullspäckad kalender.
25- & 50-årsfest i Haväng med efterfest dagen efter, en riktigt härlig helg! När hela familjen var hemma passade vi och PeGe på att åka till Åhus för att äta god mat. Jag tog en tur till Ängelholm och firade Sara, det blev en liten utflykt med bl.a. minigolf i Mölle, lunch i Båstad och grillning på kolonin. :) Vi firade farmor i sommarstugan i Ystad, och jag sov över och fick en mysig minisemester. Helgen efter bjöd på fest i Öved, och den var såklart lika trevlig, mysig och fylld med sång som vanligt. Och dagen efter hade jag en liten Catch up med Lovisa under en middag på Eva på togret i Kivik. Veckan efter hade jag en långhelg, först Ängelholm, sen tjejmiddag hos Ida i Malmö och på söndagen var jag och pappa på Bakluckeloppis och fick iväg lite loppor.
Sen hade jag långledigt och åkte med mamma och M&M till Essen i Tyskland, och det blev härliga sommardagar där fyllda av utflykter, promenader och middagar. Och min dåliga tyska... På natten när vi kom hem hann jag vara med på logdansen hos PeGes i några timmar också. :)

För att avsluta månaden på topp åkte jag upp till Kungsbacka och hälsade på Kloskar. Vi tog oss till Helsjön, och där stannade jag hos Carl i två nätter. Det var härligt, men konstigt att vara där. Samma fina ställe, men inte samma människor som jag förknippar det med. Men ju längre tid jag stannade och lärde känna de "nya", desto mer ville jag stanna. Jag tog också ett dopp i sjön, som var väldigt uppfriskande och varmt.

Och nu är det september och medan jag försöker förstå det närmar vi oss oktober.
Även denna månad har det varit väldigt mycket jobb, och jag var ganska less på att bara jobba och sen åka hem och sova. Men sen var det fest hos Tilda, och då fick jag träffa fina vänner igen, och jag blev så mycket gladare. Sen har ju kören börjat, och det innebär både träningar och konserter helka hösten! :)
I fredags hade vi systermiddag, och det var verkligen på tiden. Jag har saknat dom alldeles för mycket, och tiden går alldeles för snabbt när vi är tillsammans. men Sara och jag gjorde så mycket vi kunde i lördags då det var kulturnatten i Lund. För ca 150 kronor (som mest spenderades på mat) fick vi så mycket, bl.a. en härlig konsert med reggaebandet Lide najs, och det var mer än lide najs! Som vi diggade. En av de bästa sakerna var dock när de två männen, som brukar stå och spela i tunneln vid centralen, fick spela inne på saluhallen. De hade klätt upp sig och var så söta. Det är något jag kan känna är vackert!

Nu är det snart äppelmarknad och fest, och om ett tag har jag det nästan tomt i kalendern. Vem vet vad som kommer att hända?
Något jag däremot vet är att jag och mina systrar ska ha två julkonserter i år. Den första är i Eljaröds kyrka den 8 dec kl. 17.00 och den andra är i Helsingborg den 18 dec kl. 18.30. Ska bli kul!

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.