lördag 6 juli 2013

Sommaren so far...

Oj! Det var vad jag tänkte när jag insåg att det var nästan två månader sen jag skrev sist. Och det har hänt så mycket under den tiden.

Vi hade en härlig sista vecka på Helsjön med konfirmation, avslutningsmiddag i Horred med klassen, pilgrimsvandring, utomhusmässa i ösregn på befrielseplatsen, flera dagar då jag, Mike och Simon bara skrattade konstant, sista högläsningsdagarna, grillning, filmvisning och såklart hela avslutningsdagen. Känns så längesen nu när jag ser tillbaka på det, och jag hade gärna befunnit mig där nu. Men livet går vidare och allt har sin tid. :)

Veckan efter att jag flyttat hem igen bestod av PeGes, ledighet och lite jobb. Sen var det examensvecka, Elin tog sin beteendevetarexamen i Lund. Det var en fin ceremoni och mysigt mingel efteråt. Vi åkte på en mysig fest på kvällen och morgonen efter tog jag mig först till Halmstad, där jag väntade med Carl i ca 50 min innan tjejerna kom och hämtade upp oss. Det tog ett tag för oss att komma upp till Götet och picknickfestivalen, men till slut var vi framme. Och det var självklart kul att träffa alla igen, två veckor är en lång tid när man träffats typ varje dag i ett halvår. Vi satt i parken hela dagen och åkte sen lite spontant till Liseberg vid nio och åkte Atmosphere och lite andra roliga karuseller, mycket bra kväll!

Dagen efter hann vi med en kort stund på stranden innan jag åkte till Helsingborg för att fira att Sara också tagit sin examen. Det blev rolig fest ute på koloniområdet och en fortsatt rolig helg som jag, systrarna och mamma spenderade i västra Skåne. :)
Sen gick vi in på planera fest-veckan som resulterade i en superduperrolig fest med många fina vänner!

Sen var det plötsligt midsommar och den spenderades i Yngsjö, Kulla och på jobbet. Det var tröttsamma dagar, men mestadels roliga.
Förra tisdagen var det en givande kick-off på jobbet där vi lärde känna både varandra och platsen vi jobbar på. Och dagen efter åkte jag och systrarna till Berlin över helgen. Nattåget ner var spännande, kanske inget jag skulle göra många gånger, men absolut något som jag tycker man ska testa. Dagarna där nere fylldes med skratt, prat, fotografering och egengjorda sightseeingrundor. Härligt!

Sen dess har jag hunnit jobba några dagar och varit i både Halmstad och Mellbystrand för att hälsa på mina fina vänner.

Ja, var ska detta sluta? I en tråkig och deprimerande höst? Nej, det tror jag inte, det är ju faktiskt jag själv som väljer det.
Hoppas att ni har en underbar sommar allihop!

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.