torsdag 16 maj 2013

Sommarvärmen...

Nu är det över en vecka sen vi hade vår fina vårblest. Men nu har jag äntligen lite tid att skriva.
Det blev verkligen en lyckad kväll med tal och musik under middagen och dans till Djcowsutanpaus (och Tova) fram till ett, ungefär. Alla var mycket tjusiga i klänningar och smoking m.m.

Första maj var väldit regnig, och det gjorde inte oss så mycket, eftersom alla var så trötta. Det blev slappedag med Pretty Woman och Help på kvällen plus en massa godis (Carl och Niklas handlade...) Ingen gick och la sig mätt den kvällen iaf. :)

På fredagen kom Elin till Helsjön. Hon stannade hela helgen, och vi gick en massa promenader, kollade på en film och tog det lugnt. Riktigt härligt! Och sen gjorde vi, Carl och Angela en gigantisk chokladboll, en rolig idé tyckte vi. Och fin blev den, och mätta blev vi. ;)

Denna veckan har gått i ett. I tisdags firade vi vår gospelmässa. Nervösa var vi, men det gick jättebra. :) Igår satt vi ute på balkongen länge, och det var varmt! :) Innan jag gick och la mig blev det också lite skönsång från Helsjöns nya Boy band.

Idag har det varit (är) 24 grader. Efter klassrådet gjorde vi lite samarbetsövningar ute i solen och när vi slutat spelade många brännboll nere vid Bollebo. Jag var domare, lite dålig spelanda, men det var ändå skoj. Nu sitter några och glassar på balkongen och senare tänkte vi ta oss upp på Texelberget för att se solnedgången.

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.

tisdag 7 maj 2013

Helt vanlig rubrik!

Vitsipporna är i full blom och jag sitter på balkongen och det är 17 grader halv tio. Livet leker!

Kvällen innan valborg blev inte riktigt som planerad och därför var också Valborg lite oviss. Men efter lunch hade vi först lite firande ute på trappan i en blåsig siste april. På kvällen åkte vi först till Hembygdsmuseet och firade lite klassisk valborg med vårsånger och vårtal, dock inget bål, eftersom det blåste för mycket. Men vi tog oss vidare till bygdegården för lite partaj. Och det blev mycket bättre än jag trott. Det blev pizza, dans, karaoke och härligt häng. :) Vid kvart i sex gick jag hem, efter en liten promenad bland fågelsången och i soluppgången. Vackert!

Onsdagen blev uppenbarligen lite seg, men det var ju fint väder, så det blev lite promenad och tre-kaffe vid fyra på balkongen.

I torsdags åkte vi och biblarna in till Götet för att göra studiebesök på Stadsmissionen. Det var flera intressant möten efter lite mat utanför domkyrkan var vi på mässa och gick en pilgrimsvandring upp till Masthuggskyrkan. Fin utsikt! Trötta åkte vi hem och kollade på En oväntad vänskap, en riktig Fia-film, och lika bra som jag trodde. :)

I fredags tog jag sovmorgon innan M&M kom upp på besök. Vi gick en promenad och jag visade runt på hela skolan. Vi åt sen kvällsmat innan jag gick in på Lindebarnet och tittade på film.
Dagen efter åkte vi genom ett soligt sydsverige på de minsta vägar man kan tänka sig, men det var mysigt, och en liten piknick blev det också i det gröna. Sen åkte jag hem till Eljaröd.

I söndags var det Sound of Music med de duktiga körerna i Fränninge! Det kändes väldigt underligt att inte stå där uppe med dom, men det var underbart härligt att få lyssna på dom. Jag förstår hur mycket jag saknar dom varje gång jag kommer hem.

Dagen idag ar varit underlig. Jag har varit superstressad, jätteglad, lite tveksam och superlugn. Jag spelade på mässan, och det var en fin och rogivande mässa. Och nu är jag väldigt lugn trots att det är den årliga Vårblesten imorgon som vi har fixat med jättelänge. Men det är skönt. :)

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.