måndag 3 december 2012

Those were the days...

Ja, vilken helg det har varit. Första advent är förbi och när jag satte upp julstjärnor och ljusstakar i fredags kändes det som vår, men efter snön som föll i helgen är nu julstämningen på max!

Förra lördagen var som sagt fullspäckad, men också himla rolig.
Lördagen började med drilljubileum, vilket var både skoj och kändes som en tur många år tillbaka i tiden. Det var så längesen vi alla var samlade. Dagen bjöd på drillprogram av de flesta slag och modevisning med de flesta dräkterna vi haft på oss.
Direkt efter att det var slut körde jag och mamma till ågården för att duka inför kvällens Sångarfest. Och fint blev det och sen kom alla gäster. Kvällen blev jättelyckad med en massa allsång i stämmor, lekar, inövade uppträdanden, mindre inövade uppträdanden och mycket skratt! Halv 4 stupade vi i säng efter en väldigt intensiv dag med drillisarna och Himlaröster!

Den här helgen har varit sådär perfekt nästan hela tiden!
I lördags blev det istället för städning en mysdag med pappa i Tomelilla där vi förenade nytta med nöje när vi gjorde lite ärenden. På kvällen blev det middag med pratnonstop, skulle man kunna uttrycka det. Så underbart det är med mina fina vänner! Mamma och pappa kom hem precis när vi lagt oss, och sen blev det en liten kort pratstund innan vi nannade sött.
Första advent började i Fränninge där Himlaröster sjöng i kyrkan. Det var en väldigt fin gudstjänst och goda lussebullar efter. :) Vi fortsatte sedan till ågården där det var julmarknad, och oj vad vi handlade. Men det var ju fina saker överallt, och lotter måste man ju ta! När vi kom hem flög tröttheten på oss och vi tog en liten powernap innan vi tog oss till julskyltningen i Sjöbo. och det var verkligen juligt med all snö. Och vi hann med allt som hör julskyltningen till, och som helst borde hinnas med för att julkänslan maximalt ska infinna sig. Det var krabbelurer hos scouterna, inom i glas/ram-affären, lyssna på Sjöbo Ungdomsorkester och gå en runda vid granen. Sen tog vi oss till M&M för att äta mat och gröt.

Så nu är jag nöjd, och denna veckan kommer förhoppningsvis bjuda på en massa härligt!! :)

Lucky har landat i vardagen igen efter Skottlandsresan och önskar er alla glad advent!!
Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.