fredag 23 november 2012

Höst, snart vinter...

Ja, bloggen har fått vila lite ett tag. Mycket har hänt sen sist, och jag har troligen redan glömt hälften. :)

Jag jobbade hela alla helgon-helgen, vilket var både stressigt och inte stressigt. På fredagen var det Österlen Lyser på Kiviks Musteri och vi hade kvällsöppet i restaruangen med musik och en MASSA tända ljus och marschaller. Riktigt mysigt! På söndagen sjöng vi med Himlaröster i Vollsjö, och det gick riktigt bra.

Veckan efter spenderades mestadels i Ängelholm hos fina systern. På helgen åkte jag, Tove och Martyna till OLd Bull och lyssnade på Jon och Johan, som var lika duktiga som alltid. På lördagen var det mysmiddag i S Sandby, och det blev såklart en massa god mat och en himlans massa prat. :) Fars dag firades i Lund, dock utan Elin som var i huvudstaden.

Förra helgen var det jubileumskonsert med OstroChorus, som själkvklart var jättebra. :) Efter åkte jag och Ida med hem till M&M, och det var väldigt längesen vi var där bara vi. Så det blev en riktigt mysig kväll.

Denna veckan har jag bl.a. varit i Öved och fixat inför lördag och gjort fika till kören. I tisdags var jag med familjen Kronvall på Kristianstads teater för att se på duktiga Ina i En midsommarnattsdröm, och allting var så bra! Sen blev det kvällsfika i Brösarp. :)

Ja, imorgon blir det mycket. Först är det 10-årsjubileumsuppvisning med Tomelilla Tävlingsdrill i Tomelilla. På kvällen blir det sångarfest i Vollsjö där jag ska agera toastmaster, men det ska säkert gå alldeles utmärkt. Och det blir alldeles säkert en mycket trevlig kväll!

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.