lördag 20 oktober 2012

Hemma

Nu är det en månad sen jag kom hem och hösten har kommit ordentligt. Dock har det inte bara varit kallt, utan faktiskt även varma och soliga dagar. Liksom på sommaren är det så fint här hemma.

Sen jag kom hem har jag hunnit med en himla massa. Först och främst var det ju Äppelmarknad då jag och Elin jobbade i Kivik hela helgen, men det var en rolig helg och det gick väldigt bra. :)
Efter det har jag jobbat på helgerna och varit hemma och fixat under veckorna.

Den senaste veckan har bjudit på mycket. Jag har firat en 90-åring, vilket var väldigt trevligt. Självklart fick vi en massa kakor och tårta och pratade mycket. Jag var också inne om och gav presenter till en liten 1-åring, visst är det härligt med födelsedagar. :)

I tisdags hade vi (Himlaröster) Taube-afton i Fränninge. Det blev en väldigt lyckad tillställning och när kvällen var slut hade vi samlat in nära 5000 kronor till Min Sotra Dag och forskning för Blau Syndrome. Och självklart hade vi en trevlig kväll med en massa sång.


I torsdags var jag hos tandläkaren och eftersom vädret var så fint bestämde jag mig för att gå hem. Det var en massa nostalgi, jag vet inte hur många gånger jag har gått till Vantalängan, dock var det många år sedan senast. På vissa ställen kände jag också igen att där brukade stå en kontroll när vi orienterade där. Ja, det var härliga tider. (Om ni tror jag blivit sentimental så har ni helt rätt.) När jag ätit min lunch vid Vantalängan fortsatte jag mot Hallamölla där jag fikade lite innan jag gick den sista biten hem.
Från min lilla tur i torsdags :)

Jag har också börjat drilla igen för en liten period. Den 24 november är det 10-årsjubileum för Tomelilla Tävlingsdrill och där ska jag och tjejerna visa upp vårt alladin-program. Och det är så skoj att träffa och träna med dem igen!

Nu är jag hemkommen från jobbet och sitter och lyssnar på Breabach, vilket gör att jag även saknar underbara, fina Skottland. men som sagt har jag ju det så bra här. Om två månader bär det dock av till Horred (mellan Kungsbacka och Varberg) där jag kommer befinna mig fram till slutet av maj. Men jag tror att det kommer bli utmärkt! Men jag kommer sakna Eljaröd och kören som just nu är de ställen jag är på mest. men mycket väntar innnan dess, inte minst Systrarna Thoréns julkonsert i Onslunda den 9 december.

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.