onsdag 15 augusti 2012

Gröna, granna, sköna, sanna sommar!

Det var ju det här med tiden, det är inte lätt att hinna med allt på sommaren, men nu är jag lite ledig och har tid för ett uppdateringsinlägg. :)

Sen sist har mycket hänt... Jag har hunnit träffa Matilda och Lovisa fyra gånger (minst), vilket är otroligt, vi hittar aldrig tider att träffas. Det har blivit grillkväll hos Matilda, tjejkväll hos Lovisa, middag på Beach House och i helgen middag på Upp eller Ner och sen runt på allt Ystad har att erbjuda (alltså inte mer än att man hinner allt på en kväll). Dock träffade vi Tomas Ravelli, såg Özz Nûjen, Patrik Ekvall med flera.

Marknadsveckan blev som vanligt, jag var nere i Kivik både måndag och tisdag. Det är alltid skoj att träffa en massa människor och bli bjuden på lite mat på Camp Rogge. :) Marknadsafton kom jag och Ida till Sjöbo efter en lång och lite annorlunda dag på jobbet, sen gick vi nere på marknaden som vanligt. Fredagen bjöd på fest i Björkeröd, något vi saknade mycket förra året! Det blev en jätterolig kväll och en helknasig natt och morgon, precis som alltid med vår släkt, I love it! :)

Ett antal veckor in på sommaren fick jag äntligen upp det mesta av mina saker som legat i kassar på Saras rum. Det har varit så mycket att jag inte hunnit göra det innan, men nu är det (mesta) gjort. :)

Kulla har det också blivit några gånger, även om det känns som att jag knappt varit där. Den sista gången åkte vi dit efter jobbet, och det blev en spännande kväll, minst sagt. Och dagen efter var kockarna snälla och bjöd oss på pannkakor. Inte illa!

Denna helgen var verkligen fullspäckad, och kul var den. Efter utgången i Ystad i fredags var vi på sångfest i Öved med Drängakören och en massa andra (mest andra), och jag var ju med som groupie. :) Det var verkligen en kväll full av sång och musik, inövade uppträdanden, otränade duetter och kvartetter, dansband/hårdrocksband i garaget och en massa allsång. Och ja, det var lika skoj som det låter. :D
Efter jobbet i söndags åkte jag till Sjöbo och träffade våra tyska vänner och lyssnade på konsert med Sjöbo och Essens orkestrar. Kvällen blev spännande och vi rökte både vattenpipa och slog in dörrar...

Nu planeras det för fullt för Skottlandsresan, men innan dess är det mycket som ska hinnas med, Augustikonsert i Djurröd, lite mer jobb och inte minst PeGes. :D

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.