måndag 9 juli 2012

Sommar, sommar, sommar!

Ja, nu är den här, och den är anledningen till att det var flera veckor sedan jag bloggade.

Mycket har hänt de senaste veckorna och jag vet knappt var jag ska börja.
Den 12 juni tog jag studenten, minsta kusinen har äntligen blivit stor. :) Det var en bra dag och vi hade sol nästan hela dagen. Lite förvecklingar blev det, men å andra sidan är det inte många som har kommit i taxi till studentfesten. Vid halv fem styrde vi sedan hem mot Eljaröd, så det blev en ganska lång kväll.

När jag flyttat hem från Lund och haft avslutning i Domkyrkan var det dop för lilla Viktor. :) Dagen efter åkte jag, mamma och Sara till Göteborg för att vara med som publik på Doobidoo. Det var verkligen en upplevelse och vi hade väldigt roligt. Vi bodde på hotell och efter frukosten tog vi oss ut i den vackra skärgården. Underbart var det! Sen stannade jag kvar hos Sara två dagar till. :)

Midsommarafton blev regnig under dagen, vilket betydde att vi inte kunde vara i skogen, men det gick bra ändå. På kvällen var vi hos Sam i Ystad, det var ett härligt gäng och solen sken på oss hela kvällen. :) Midsommarafton blev det traditionsenligt Kulla, och det var ett bevis på att sommaren är här. Frös gjorde jag, men hade ändå väldigt kul.

På måndagen åkte jag och föräldrarna på en kortsemester till Falkenberg. Regnet bara öste ner när vi kom upp, men sen blev det fint resten av dagarna. Vi åkte runt en massa och Halland hade mer att erbjuda än vi trott. :)

I fredags var jag hos Lovisa efter jobbet, det blev en massa prat och skratt med tjejerna. Innan vi visst ordet av var klockan 3 och det var dags att gå och lägga sig. Klockan 8 var det uppstigning eftersom det var dags för släktträff med alla pappas 11 kusiner på farfars sida. Ca 60 stycken var vi i Gydarp och trots regnet hade vi en jättebra dag. Det är verkligen inte ofta vi ses, så därför var det extra roligt att träffas. Halv fyra var vi i säng, och vi sov väldigt bra :)
Dagen efter åkte vi och familjen från Tobo till Kivik och åt och badade fötterna lite. Men tiden gick snabbt och tyvärr var de tvugna att åka hem. Men föräldrarna stannade tills idag, så vi har haft det himla trevligt ändå. :)

Igår kväll hann vi även med körträning i Starrarp. Vi åt god mat mitt ute bland fälten och det var en otroligt vacker kväll. Sen kom Karin, så på några minuter var alla uppe och dansade zumba, vilket var väldigt skoj!

Det var kort vad jag hållt på med de senaste veckorna!

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.