onsdag 6 juni 2012

Siesta och finaste balen!

Nu är vi framme i juni och lilla minstingen har varit på studentbal. Shit! Galet är precis vad det är, och ännu galnare är att vi tar studenten om mindre än en vecka!! :o

Men först var vi på Siesta! Jag jobbade på torsdagen och åkte sen direkt till Hässleholm. Jag hann precis dit innan Eldkvarn satte igång. Och det var riktigt härligt att se dom, eller kanske inte just att se dom, men att höra dom live är en speciell känsla. Och sen blev jag kär i Adrian som sjunger med Eldkvarn, så söt! Jag kan dock säga att Pluras mage var om möjligt värre än i tv, inte jättemysig med andra ord. Men sen skulle jag och Tove sätta upp tältet. Det svåraste var att hitta en plats, eftersom de flesta lediga platser var bredvid toaletterna eller soptunnorna. Men till slut hade vi hittat en bra plats och fått upp tältet, och t.o.m. fått på lite smink. :) På kvällen spelade Svenska Björnstammen och eftersom det var kaos i mitten där vi stod först tog vi oss utåt sidan, och det blev sedan mitt och Toves favoritställe hela helgen. Trötta gick vi och la oss ganska tidigt.

Och trötta, frusna och med värk i hela kroppen vaknade vi upp på fredagsmorgonen. Vi tog oss mot centrum och som en oas i öknen låg där ett kafé inte alls långt bort. Där hängde vi i fyra timmar och värmde upp oss och åt frukost och kaka. :) Sen lekte vi också med Familjens dotter (vilket vi dock inte förstod förrän dagen efter). När Tove jobbade kollade vi på Joddla med Siv, eller ja, stod mest i skydd för regnet vid pizzavagnen. Dock gjorde pizzakillen både hjärtan med salamin och glad gubbe med tomatsåsen, så vi hade ganska kul. Sen var det Kapten Röds tur att äntra scenen. Och kvällen fortsatte med Maskinen och Timbuktu. Oj, det var sjukt drag där, alltså!! Efter lite dans vid Soffta, på väg till campingen, och hjälp till en full tjej att hitta sina kompisar kom vi tillbaka till vårt blöta tält där det mesta var blött... Eftersom våra grannar hade samma problem samlade vi ihop det som var torrt och la oss i deras tält. Mycket varmare än första natten! Dock hade vi lite svårigheter att somna, med ringande mobiler och snarkande pojkar.

Sista dagen, för mig, tillbringade vi också mestadels på caféet, dock något tröttare än dagen innan, så vi sov lite från och till. :) När vi ätit pannkakor hos Pingstkyrkan och sett ett bra band i solen tog jag mig hemmåt.

                          Det var lite blåsigt i parken :)

Igår var det alltså bal på AF-borgen . Jag fixade frillan vid 10 och sen tog vi en liten tur inom PeGes i Sjöbo innan vi åkte in till Lund och fixade det sista. Efter bildtagning i parken var det dags att ta den fina bilen och gå på röda mattan. :) Det var kul att mingla runt, man kände väldigt många, men hade aldrig sett några. Kvällen fortsatte med middag, med tal och en massa prat med Oliver och Adam som vi satt vid. Efter lite vals och foxtrott tog vi oss in till Tegners och festade loss fram tills tre och sen gick vi tillbaka in och fortsatte dansa loss tills klockan närmade sig sex. Jag gick sen hem i den otroligt vackra morgonen, fick höra nationalsången av den söta gubben i tunneln på centralen. När jag ätit lite flingor, fått av mig klänningen och tejpat rullgardinen för att mörklägga rummet somnade jag sött tills eftermiddagen.

Ha det bäst och glöm inte,
Ta vara på tiden du har fått, du vet aldrig när den tar slut.