onsdag 22 juni 2011

Kreta!!

Nu är det verkligen sommarlov, och det känns galet!
Den sista dagen i skolan hade vi 7 konserter, vilket faktiskt var mycket roligare än man kan tro. Vi är ju ett härligt gäng!
På kvällen var jag i Lövestad hos Ronja och blev favorit hos barnen. :)
Lördagskvällen spenderades i Röddinge på logdans med Matilda, Lovisa, Camilla, Martina, Emma m.fl. Det blev en rolig kväll med mycket dans.

Och dansat har vi gjort massor i Kreta! Vi åkte dit i tisdags och kom hem igår, och vilken resa det har varit. Vi har träffat en massa härliga människor som vi fick säga hej då till innan vi åkte hem. Vi har skaffat oss favoritrestauranger, favoritbarer och favoritefterrätt-ställe! Dagarna har spenderats vid poolen och stranden, och nätterna i Platanias (förutom en natt då vi var i Chania).
På en bar i Platanias (Tropicano) visste ägaren var Tomelilla låg, och alla i personalen var väldigt trevliga, så det var där vi hängde mest. :)
I Chania träffade vi halva NAVY från England, sjukt härliga killar! Eftersom sista bussen gick hem 23.00 tog vi den andra morgonbussen 6.30 istället. Men det hade vi kanske gjort ändå, jag och Rocky satt på en bänk vid havet tills det ljusnade, det var så vackert när ljusen från alla restauranger i hamnen speglades i havet. Klart den bästa kvällen någonsin!

Jag tackar Lovisa och Matilda för en Underbar resa, detta måste göras om!! <3

Ha det bäst och glöm inte,
Du är själv regissör till det liv!
Charlotta Von Zweigbergk

onsdag 8 juni 2011

Sommar

Ja, nu är det sommar for real. Jag har gjort klart allting i skolan, det enda som återstår nu är sången på avslutningskonserterna. Och jag har inte skrivit här på superlänge.

Sen sist har det varit en riktigt trevlig logdans hos PeGe där vi hade en nykomling i gänget. :) Ja, det var som alla PeGe-fester, roliga!

Sen har jag varit på gudföräldrarnas 60-årsfest mycket rolig! En massa dans och prat, som det brukar bli med släkten. :)

Dagen efter sjöng Systrarna Thorén på Carlssons trädgård i Lund. Det var en mysig kväll, och jag kände alla som satt inne och lyssnade, riktigt skoj! Det var halva släkten, vänner, en nyfunnen vän, Elins vänner och faktiskt en lärare som det visade sig hade lånat ut en mick till oss. Världen är liten. :)

Jag har också hunnit jobba mina första dagar på Kuskahusen, och det gick bra. Det var bara ruskigt varmt i åskvärmen. :/
Sen var jag, pappa och PeGe i Kivik och åt glass, senare tårta och sen kollade vi på en massa roliga och fina bilder.
Igår var jag på student hos Jessika i Sanby, det var mycket nytt folk, och det älskar jag! Och studenten verkade glad. :)

Ja, mycket har jag gjort och det känns som att vi är en bra bit in på sommarlovet även om det inte ens har börjat, perfekt!! Ikväll blir det fira att vi är klara i skolan-bio med Tove. Imorgon kväll är det sista träningsmiddagen denna termin, som jag för övrigt håller i. På fredag är det 6 avslutningar i aulan + en konsert i domkyrkan för treorna, och på kvällen blir det student hos Ronjis. :) På lördag är det logdans med tjejerna! Ja, det är fullt upp och om mindre än en vecka åker vi till Kreta. Wihoo!!

Ha det bäst och glöm inte,
Du är själv regissör till ditt livs teater!
Charlotta Von Zweigbergk

Oj